image
Sursa foto: Profimedia

Primul super jucător pregătit să-l urmeze pe Zinedine Zidane la PSG

Zinedine Zidane (49 de ani) este foarte aproape de a semna un contract cu PSG și să devină noul antrenor principal al grupării din capitala Franței.

Acesta urmează să-l înlocuiască pe Mauricio Pochettino, care o să fie demis în zilele următoare.

PSG ar putea să dea o altă lovitură după aducerea lui Zinedine Zidane. Conform presei din Hexagon, se pare că Paul Pogba așteaptă să vadă dacă Zizou acceptă oferta din partea șeicilor qatarezi, iar în cazul în care răspunsul tehnicianului va fi unul pozitiv, fotbalistul se gândește serios să-l urmeze pe acesta pe Parc de Princes.

Juventus este cea care iese în pierdere din toată această ecuație, asta după ce s-a scris în ultimul timp că Paul Pogba este cu un picior și jumătatea în curtea italienilor. Ba mai mult, conducătorii "bătrânei doamne" aveau o înțelegere cu cu jucătorul din Hexagon, iar toate detaliile din contract erau deja stabilite, practic lipsind doar semnătura jucătorului.

Pe lângă Pogba, se pare că PSG a făcut o ofertă și pe fundașul celor de la Inter, Milan Skriniar, de aproximativ 50 de milioane de euro.

Totuși, italienii vor 70 de milioane de euro, iar momentan nu există o înțelegere în acest sens.

Tehnicianul francez este liber de contract din vara anului 2021, atunci când s-a despărțit de Real Madrid.

Celebrul jurnalist Daniel Riolo a anunțat, la microfonul RMC Sport, că Zinedine Zidane va fi noul antrenor al lui PSG.

Presa franceză anunță că Zidane știa încă din luna martie că îl va pregăti pe Kylian Mbappe. Scenariul de vis prinde acum contur la PSG: Kylian Mbappe a semnat prelungirea contractului, iar Zinedine Zidane ar urma să preia echipa.

Tehnicianul francez merge pe Parc des Princes pentru a îndeplini cel mai mare vis al celor de la PSG: câștigarea UEFA Champions League. Zinedine Zidane are 3 astfel de trofee în palmaresul de antrenor, toate cucerite cu Real Madrid.

De altfel, și președintele Franței, Emmanuel Macron, s-a implicat în convingerea lui Zidane, care în cele din urmă se pare că se termină cu succes.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: