image
Sursa foto: Getty Images

Liverpool, prima lovitură pe piața transferurilor! Contract pe cinci ani pentru noua senzație a fotbalului european

Darwin Nunez (22 de ani) este noua senzație a fotbalului european, iar evoluțiile sale în tricoul celor de la Benfica le-au atras atenția mai multor cluburi de top.

Liverpool, PSG, Manchester United sau Barcelona au fost echipele care s-au interesat de serviciile lui Nunez de-a lungul ultimelor luni. Atacantul uruguayan a avut un sezon formidabil, reușind să marcheze 34 de goluri în 41 de meciuri disputate pentru Benfica.

Deși Manchester United părea favorită să obțină semnătura lui Nunez, fotbalistul uruguayan a ales în cele din urmă să meargă la Liverpool. Atacantul va semna o înțelegere care se va întinde pe următoarele cinci sezoane și va avea un salariu de 60.000 de lire sterline pe săptămână (aproximativ 67.000 de euro).

Transferul lui Darwin Nunez la Liverpool ar urma să fie cel mai scump din istoria clubului de pe Anfield. Cotat la 40 de milioane de euro în momentul de față, uruguayanul va ajunge sub comanda lui Jurgen Klopp pentru 68 de milioane de lire sterline (aproximativ 80 de milioane de euro), la care s-ar adăuga 20 de milioane de euro, în funcție de performanțele englezilor din sezoanele următoare.

În acest moment, cel mai scump transfer din istoria lui Liverpool este cel al lui Virgil van Dijk, care a fost cumpărat de la Southampton în anul 2018, contra sumei de 84 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: