image
Sursa foto: Profimedia

Barcelona s-a săturat să îl mai aștepte pe Ousmane Dembele! Decizia luată de oficialii catalanilor

Ousmane Dembele (25 de ani) a refuzat constant în ultima perioadă ofertele de prelungire a contractului din partea Barcelonei, iar catalanii s-au săturat de pretențiile francezului și ar fi luat o decizie de ultim moment.

Potrivit Mundo Deportivo, conducerea Barcelonei a anulat orice fel de întâlnire cu agentul lui Ousmane Dembele și plănuiește noul sezon fără atacantul francez. Oficialii clubului ar fi ajuns la capătul răbdării cu fotbalistul din Hexagon și sunt gata să renunțe definitiv la gândul că ar putea să îl convingă pe acesta să continue pe Camp Nou.

Astfel, Dembele va avea cale liberă către noua echipă. Toate semnele duc spre Chelsea, singura echipă rămasă înscrisă în cursa pentru semnătura sa.

PSG s-a aflat printre cluburile interesate de transferul lui Ousmane Dembele, alături de Bayern Munchen și Chelsea. Cu toate acestea însă, parizienii ar fi renunțat la ideea de a-l transfera pe fotbalist, după plecarea directorului sportiv Leonardo, anunță Sport.es.

În ciuda faptului că Mbappe a cerut ca Dembelesă ajungă pe "Parc des Princes", jucătorul Barcelonei nu este pe placul lui Luis Campos, noul director sportiv al celor de la PSG. Campos le-ar fi transmis celor din club că intenționează să aducă fotbaliști importanți la mijlocul terenului și nu în linia ofensivă, acolo unde parizienii sunt acoperiți deja.

Astfel, în momentul de față, Chelsea a rămas singura echipă cotată cu șanse reale pentru obținerea semnăturii lui Dembele. Londonezii i-au pregătit un contract pe patru sezoane francezului, astfel că rămâne de văzut care va fi alegerea finală a acestuia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: