image
Sursa foto: victoriabank

Victoriabank - Partenerul de încredere al Întreprinderilor Mici și Mijlocii

O afacere de succes este o investiție corectă de bani, timp și energie creativă. Această axiomă este demonstrată de zecile de branduri naționale din categoria IMM-urilor, care au reușit să se facă văzute și auzite pe piața națională. Dar, în egală măsură, lucrurile se mișcă mai repede și mai eficient dacă ai un partener de încredere. Prin urmare, Victoriabank este banca soluțiilor moderne pentru întreprinderi mici și mijlocii. Ai o afacere la început de cale? Vrei să îți păstrezi banii în siguranță sau să îi investești corect? Află în următoarele rânduri de ce trebuie să apelezi la Victoriabank.

1.Avem cele mai bune oferte și promoții Victoriabank pentru IMM-uri

Pentru că ne pasă de afacerea ta, am creat promoții Victoriabank avantajoase pentru orice tip de afacere, de la start up la întreprinderi mijlocii. Una dintre cele pe care le poți accesa chiar acum e disponibilă între 1 mai – 31 august 2022 și presupune faptul că IMM-urile, clienți Victoriabank, beneficiază de o reducere substanțială la plățile valutare externe.

Oricare ar fi suma plății, clienți noi sau deja existenți ai pachetelor de cont curent la Victoriabank – Contul Primul An Gratuit (CPAG) și Pachet Nelimitat, au un tarif unic de doar 25 EUR / USD la plățile realizate în valută străină (EUR, USD, RON, GBP, CHF) prin intermediul VB24 Business.

victoriabankvictoriabank

Acest tarif unic include comisionul pentru mesajul SWIFT, iar numărul plăților cu tarif preferențial este nelimitat pe durata întregii promoții. Atenție! În cazul plăților în USD, EUR, comisionul va fi perceput în valuta tranzacției, iar cele în CHF, GBP, RON comisionul se percepe în valuta plății în echivalentul sumei comisionului stabilit pentru plățile în EUR.

Poți economisi sume considerabile de bani pe care să le investești, de exemplu, în dezvoltarea propice a afacerii tale.

2.Îți oferim depozite avantajoase pentru economiile tale

Unul dintre elementele importante pentru o afacere este păstrarea în siguranță a economiilor disponibile. În acest fel, creezi o pernă de siguranță pentru orice alte investiții ulterioare. Iată de ce ai acum depozite online pentru business de la Victoriabank cu cele mai avantajoase și comode condiții. Banii tăi vor lucra pentru tine fără să trebuiască să vii pe la bancă pentru a deschide depozitul.

victoriabankvictoriabank

3.Îți oferim credite pentru afaceri care îți vor duce business-ul la un alt nivel

Nevoia de a-ți îmbunătăți afacerea, de a o crește armonios poate surveni în orice moment și aici te ajutăm cu creditele pentru afaceri de la Victoriabank. Doar la noi găsești credite rapide cu sau fără garanții materiale pe care să le utilizezi în industrie, agricultură sau orice alt domeniu de activitate.

Alege să fii mai aproape de succesul tău alături de Victoriabank, banca soluțiilor moderne.

Noutăţile partenerilor

comentarii: