image
Sursa foto: Profimedia

Reacția dură a celor de la Bayern Munchen, după ce Lewandowski și-a luat public rămas-bun: ”Așa nu ajungi nicăieri”

În cursul zilei de luni, Robert Lewandowski (33 de ani) și-a anunțat public plecarea de la Bayern Munchen, lucru care nu le-a căzut bine oficialilor campioanei din Bundesliga.

Contractul lui Lewandowski cu Bayern Munchen expiră în vara anului 2023, însă golgheterul din Bundesliga a anunțat că experiența sa la gruparea bavareză este ca și încheiată încă de pe acum. Oliver Kahn, fostul portar și actualul director al lui Bayern, s-a arătat dezamăgit de faptul că polonezul a vorbit public despre situația în care se află.

”Nu știu de ce Robert a ales această cale de a-și face cunoscută situația. Cu astfel de declarații publice nu ajungi nicăieri. Robert ar fi trebuit să știe ce are la Bayern. Aprecierea nu este o stradă cu sens unic”, a spus Oliver Kahn.

Transferat în 2014 de la Borussia Dortmund din postura de jucător liber de contract, ”Lewa” a scris istorie la Bayern.

”Un singur lucru pot să spun: Povestea mea la Bayern a ajuns la sfârșit, nu-mi pot imagina cum am mai putea lucra în condiții bune. Sper că nu mă vor opri doar pentru că pot. Transferul este cea mai bună soluție pentru toată lumea”, a spus Robert Lewandowski.

"Transferul la Barcelona depinde de mai mulți factori. Cred că situația mea este clară și nu are rost să vorbim mai multe", a mai declarat Lewandowski.

În urmă cu câteva zile, presa din Spania a anunțat că Barcelona a înaintat o primă ofertă oficială către Bayern Munchen, de 32 de milioane de euro, însă propunerea nu a fost pe placul bavarezilor. Campioana din Bundesliga solicită mult mai mulți bani în schimbul golgheterului său.

Astfel, potrivit Marca, Bayern nici nu se gândește să-l lase pe Lewandowski să plece la Barcelona pentru mai puțin de 50 de milioane de euro, chiar dacă în vara anului 2023 l-ar putea pierde gratis.

În acest moment, Barcelona este dispusă să ofere maximum 40 de milioane de euro, cu bonusuri incluse.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: