image
Sursa foto: Profimedia

Dueluri tari în viitoarea ediție UEFA Champions League! Cum arată urnele în acest moment

Real Madrid s-a impus în fața celor de la Liverpool, scor 1-0, în ultimul act disputat la Paris, rezultat care le-a adus "galacticilor" al 14-lea trofeu de acest fel în vitrina clubului.

În urma duelului de pe "Stade de France" s-au stabilit deja și primele urne, în vederea tragerii la sorți privind grupele UEFA Champions League, care va avea loc pe 25 august.

În momentul de față se cunoaște lista completă a echipelor care fac parte din primele două urne, dar și numele câtorva formații din urna a treia și a patra. Totul se va decide după tururile preliminare care vor începe în luna iulie.

Dueluri tari în viitoarea ediție UEFA Champions League! Cum arată urnele în acest moment

Urna 1

Manchester City

Bayern Munchen

PSG

Real Madrid

Milan

Ajax

Porto

Frankfurt

Urna 2

Liverpool

Chelsea

Barcelona

Juventus

Atletico Madrid

Sevilla

Leipzig

Tottenham

Urna 3

Dortmund

Salzburg

Șahtior

Inter

Napoli

Sporting

Leverkusen

Urna 4

Brugge

Celtic

*Marseille va ocupa un loc în urna a 3-a sau a 4-a, în funcție de echipele care vor veni din calificări în grupe.

Astfel, în viitoarea ediție UEFA Champions League putem vedea dueluri tari încă din faza grupelor. Concret, Manchester City, Real Madrid sau PSG pot da peste nume precum Barcelona, Liverpool sau Chelsea.

Formarea urnelor s-a făcut conform regulilor UEFA, care prevăd ca în prima urnă să intră câștigătoarele Ligii Campionilor (Real Madrid) și Europa League (Eintracht Frankfurt). Celelalte șase locuri vor fi ocupate de campioanele din cele mai puternice competiții din Europa.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: