image
Sursa foto: Profimedia

Transformare spectaculoasă: ajunsese la 90 de kg, iar acum e dublă campioană mondială la fitness. Marele secret

Jennifer Nicole Lee (46 de ani) este una dintre cele mai cunoscute instructoare de fitness din SUA.

Ea și-a descoperit pasiunea pentru sport în momentul în care avea mai multe kilograme în plus și a decis să slăbească.

Jennifer Nicole Lee ajunsese să cântărească 90 de kilograme, după nașterea celui de-al doilea copil. A fost momentul în care a luat o decizie radicală în viața sa: a adoptat un stil de viață sănătos, bazat pe exerciții fizice și o dietă strictă.

În prezent, Jennifer Nicole Lee, care a devenit un model pentru alții, este antrenoare de fitness, speaker motivațional și scriitoare.

Într-un interviu, modelul a rescunoscut că a eliminat toate pretextele, precum ''Nu am suficient timp'' sau ''E costisitor să ai un stil de viață sănătos''. Ea a dezvăluit că marele secret al reușitei este răbdarea.

"M-am chinuit să am răbdare, deoarece am vrut să văd rezultatele instantaneu", a mai spus Jennifer Nicole Lee, care este dublă campioană mondială la fitness. ''Să fiu mamă a fost un șoc puternic... Mă săturasem să fiu grasă, aveam tot mai puțină energie'', a mai afirmat Jennifer Nicole Lee.

Născută în Miami, Florida, pe 13 iunie 1975, Jennifer Nicole Lee a apărut pe coperta a peste 40 de reviste. De asemenea, ea a a scris două cărți: "The Mind, Body & Soul Diet" și "The Jennifer Nicole Lee Fitness Model Diet".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: