image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Ce spune baba din Etulia, când va fi eliberat Dodon

Mătușa Nadejda din Etulia a aflat abia azi că Igor Dodon a fost reținut și că riscă să fie tras la răspundere pentru trădare de patrie și că a aceptat finanțarea partidului de către o organizație criminală. Solicitată să ne spună care va fi soarta de mai departe a acestuia și poate are niște sfaturi, cum să-i treacă mai ușor timpul în izolator, celebra clarvăzătoare ne-a spus să revenim „că mai păstrează o poza de-a lui” și că „va sparge un ou”. Ulterior, însă, s-a răzgândit.

Ne-am interesat, dacă s-a schimbat cumva viața ei după ce i-a prezis deja de câteva ori viitorul lui Dodon. „Jurnaliștii nu au înțeles ultima oară spusele mele, le-au interpretat greșit și am fost criticată dur după aceea”, s-a jeluit femeia.

„Se spune că Dodon și-a trădat patria, că a acceptat bani murdari de la Moscova și că așteaptă armata rusă pe teritoriul Moldovei. Credeți că e adevărat? Aveți vreo premoniție?”, ne-am interesat noi.

„Nu am avut nicio presimțire. Abia azi am aflat că e închis”, a spus clarvăzătoarea din Etulia.

Ne-am interesat, nu fără o speranță în glas, dacă s-a lăsat definitiv de ghicitul în ouă, Nadejda Nichiticina ne-a spus că „aproape că s-a lăsat”, dar politicienilor nu le mai ghicește.

Ce sfaturi ar avea pentru fostul președinte ca să-i treacă mai ușor timpul în izolator?

„Pentru Dodon o să mă rog. Este un om bun”, a spus la despărțire femeia.

Amintim că ghicitoarea din Etulia a devenit cunoscută datorită lui Igor Dodon, în timpul campaniei pentru prezidențialele din toamna anului 2020.

„O bătrână din Etulia ghicește în ouă. Nu știu ce fel de prezicere e aceasta, dar ea a transmis prin cineva că voi câștiga din primul tur”, s-a lăudat atunci Igor Dodon în cadrul unei întâlniri cu alegătorii. Întâmplarea însă a făcut că acesta nu a câștigat nici din primul tur, nici din al doilea.

Noutăţile partenerilor

comentarii: