image
Sursa foto: KIVI

Televizoarele KIVI: De ce merită de a fi luată în considerare cumpărarea lor?

În primăvara anului acesta, KIVI a început vânzarea televizoarelor sale cu conținut gratuit «din cutie» în Moldova. KIVI — companie ucraineană, fondată în anul 2016 de către doi entuziaști tineri, care mai devreme au lucrat în business-ul TV. Practic de la zero, ei au reușit să dezvolte o afacere internațională (aproximativ în 8 țări) și în 5 ani au vândut mai mult de 1,3 milioane de dispozitive în fostele țări ale CSI.

De remarcat este că KIVI se ocupă în exclusivitate doar de producerea televizoarelor. Pe lângă aceasta, KIVI are un Centru propriu de cercetare și de dezvoltare, care se află în Ucraina și China. Televizoarele KIVI sunt produse în fabrica care se clasează în TOP - 2 în lume, la producerea de televizoarelor - MTS (Șenicijeni, China).

KIVI produce televizoare - smart de gamă mijlocie pe bază ОС Google Android TV. Printre partenerii KIVI sunt așa companii ca: Google, Netflix, JVC Kenwood, MediaTek.

Vedeți mai jos prin ce se deosebesc televizoarele KIVI, ce funcții și caracteristici exclusive le fac să se remarce în același segment de prețuri.

1. Ecrane clasa A+

La producerea generației de televizoare KIVI a anului 2021, sunt folosite doar panouri clasa A+, precum și un șir de dezvoltări tehnologice și de programe (software). Astfel, se menține HDR-ul nu numai pentru fișierele de pe unitate, dar și în timpul redării conținutului online și în timpul jocurilor de pe consolă sau de pe calculator. Funcția Super Contrast Control, răspunde de mărirea automată a contrastului în anumite părți ale imaginii, iar în timpul vizionării conținutului de calitate mai mică decât 4K, procesorul televizorului e capabil să îmbunătățească detaliile imaginii pentru ca acestea să devină mai clare, iar asta este posibil, datorită tehnologiei Ultra Clear.

2. Sonorizare de la JVC Kenwood

Sonorizarea încorporată în televizoare este excelentă: a fost elaborată o sistemă acustică nouă în colaborare cu compania JVC Kenwood, care este cunoscută în întreaga lume prin tehnica audio-video. Difuzoarele sunt calibrate manual pe fiecare model de televizor și sunt completate cu procesoare audio SRC și cu funcția Dolby Audio Processing (DAP). Funcția Dolby Audio Processing are rolul de a amplifica volumul vocii și efectele sonore în timpul scenelor dinamice sau de acțiune.

3. Google Android TV «Adevărat»

Televizoarele KIVI din 2021 lucrează pe sistemul de operare Google Android TV. Toate serviciile Google sunt disponibile și orice aplicație din Play Market este compatibilă, la fel puteți instala aplicații din fișiere apk. Chromecast-ul vă ajută să priviți fotografiile de pe telefon, fără a conecta cablul.

Pe televizoarele KIVI lucrează asistentul vocal Google, și aceasta nu este doar o funcție standard, ci un serviciu deplin. Cu ajutorul acestei funcții poți caută conținutul, să construiești un traseu, să efectuezi un calcul matematic după formulă, să verifici starea vremii, să gestionați dispozitivele unei case «inteligente» și multe altele.

4. Filme gratuite «din cutie»

KIVIKIVI

Imaginați-vă că ați cumpărat un televizor nou, l-ați conectat la internet și gata! Nu trebuie să cauți servicii de streaming, sau să te gândești cum să-ți organizezi o sală de cinematograf. Nu este nici o grabă! Aplicația KIVI MEDIA are deja conținutul disponibil. De exemplu, un pachet gratuit de filme de calitate, care tot timpul se actualizează. Conectează și privește. Pe aplicație sunt disponibile posturi TV și filme prin abonament.

Cine dintre noi nu a încercat să facă fitness acasă în timpul carantinei? În aplicația KIVI MEDIA există secțiunea Antrenamente, în care există înregistrări de la cei mai populari bloggeri de fitness.

5. Jocuri la nivelul calculatorului direct la televizor

KIVIKIVI

De ce să cumperi consolă de jocuri sau computer, pentru ca din când în când să joci în jocuri? În KIVI MEDIA există o secțiune de jocuri. Sunt disponibile cele mai noi jocuri de pe calculator, cum ar fi Fortnite, chiar direct pe televizor, va fi nevoie doar de un controller wireless. Toate gamepad-urile Bluetooth care sunt compatibile cu Android vor putea fi conectate la televizor. Dacă există o conectare bună la internet, nu vei putea face diferența între jocul de pe televizor și cel de pe calculatorul de acasă performant.

Pe televizoarele KIVI sunt preinstalate jocuri Android pentru copii. Vă puteți juca împreună cu toată familia, fiindcă televizoarele acceptă până la cinci conexiuni concomitent prin Bluetooth, inclusiv telecomanda, care de asemenea poate fi utilizată în timpul jocului.

6. Pointer de la distanță

Telecomanda este proiectată în colaborare cu compania coreeană Remote Solution. Ergonomia se bazează pe cercetarea KIVI și Google: butoanele sunt amplasate cât mai intuitiv posibil. Telecomanda lucrează cu ajutorul Bluetooth-ului, este dotată cu microfon și cu butoane silențioase «liniștite». Este disponibilă funcția Air Mouse - cu ajutorul unui giroscop, telecomanda simulează cursorul calculatorului pe ecranul televizorului.

7. Design minimalist

Pentru crearea noului design, pe lângă R&D KIVI personal, au fost implicate 3 birouri de proiectare internaționale. Din peste trei sute opțiuni propuse, a fost ales cel mai sofisticat design minimalist. Lățimea părții vizibile a ramei frontale este de numai aproximativ 2,6 mm.

Toate modelele de televizoare dispun de tehnologia de iluminare a ecranului Direct LED, cu o distanță optică de numai 20 de milimetri, aceasta va permite ca televizorul să fie montat cât mai aproape de perete pe un suport.

Pentru cei ce preferă ca televizorul să fie pe noptieră, KIVI a elaborat noi suporturi foarte subțiri. Arată elegant și nu supraîncarcă vizual televizorul. Suporturile sunt din aliaj de aluminiu și au trecut testele necesare de fiabilitate.

Televizoarele cu diagonala de la 24” la 55”, sunt disponibile și pe culoare albă, rar întâlnită la concurenți.

***

Destule motive pentru captarea atenției?

Dacă nu, poftim încă unul - garanția la modul de afișaj a televizoarelor KIVI - 3 ani!

Televizoarele KIVI sunt disponibile pentru achiziționare în hipermarketul de electronice și electrocasnice ULTRA pe str. Columna 170 sau pe site-ul https://ultra.md

KIWIKIWI

ultra.md

KIWIKIWI

ultra.md

KIWIKIWI

ultra.md

KIWIKIWI

ultra.md

Televizoarele KIVI le puteți procura în credit cu 0%. În 6 rate fără taxe suplimentare!

Telefon: +373-6000-0003

Site

Facebook

Instagram

Youtube

Noutăţile partenerilor

comentarii: