image
Sursa foto: Profimedia

Surprize de proporții la Roland Garros. Sorana Cîrstea are acum un culoar excelent

Sorana Cîrstea (32 ani, 27 WTA) s-a calificat în runda a doua a turneului de Grand Slam de la Roland Garros, după ce a învins-o pe Tatjana Maria (34 ani, 107 WTA) cu 6-3, 6-3.

"Sori" se află pe jumătatea inferioară a tabloului la Roland Garros, acolo unde au apărut surprize uriașe, încă din primul tur.

Nu mai puțin de 4 favorite au fost deja eliminate, după runda inaugurală: Barbora Krejcikova, Anett Kontaveit, Garbine Muguruza și Ons Jabeur.

Duminică, în prima zi de la French Open, au părăsit competiția Ons Jabeur (6 WTA), una dintre cele mai în formă jucătoare din circuit, și Garbine Muguruza (10 WTA).

Luni, Barbora Krejcikova (2 WTA), campioana en-titre de la Roland Garros, a pierdut în runda inaugurală în fața locului 97 WTA, Dianne Parry, scor 6-1, 2-6, 3-6.

Ulterior, Anett Kontaveit (5 WTA) a fost și ea eliminată în turul întâi, de Ajla Tomljanovic, în două seturi, scor 6-7, 5-7.

Astfel, 4 sportive din TOP 10 din cele 5 aflate pe jumătatea de tablou a Soranei Cîrstea au fost eliminate încă din primul tur la Roland Garros. Maria Sakkari (3 WTA) este singura care a rezistat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: