image
Sursa foto: Instagram

Karoline a răbufnit, acuzată că are o relaţia cu Militao pentru faima fotbalistului. "Societatea este putredă"

Karoline Lima (26 de ani) trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu internaţionalul brazilian Eder Militao (24 de ani). Cei doi au împreună o fetiţă, Cecilia, născută la mai puţin de un an după ce ei şi-au anunţat relaţia.

Karoline este un cunoscut influencer şi model din Brazilia, dar cu toate acestea spune că a primit mai multe acuzaţii că se află în această relaţie pentru banii pe care îi câştigă fotbalistul lui Real Madrid.

La un moment dat, Karoline a avut o relaţie pasageră cu Neymar, iar presa din ţara lui Pele a scris despre o "trădare la echipa naţională".

La finalul săptămânii trecute, Karoline a răspuns mai multor întrebări ale urmăritorilor săi de pe Instagram, legate de cum decurge relaţia cu un fotbalist celebru şi a recunoscut că presiunea este enormă. "Dacă nu iubeşti persoana foarte, foarte mult este foarte dificil. Este multă presiune, mai ales dacă este vorba despre diferenţă de culoare. Societatea este putredă.

Mi se spun lucruri care ştiu că nu mi s-ar spune dacă aş avea o relaţie cu un bărbat alb, blond şi cu ochii deschişi la culoare. Este ca şi cum ai spune că dragostea nu e suficientă. ... M-am întâlnit cu un băiat care nu avea maşină, fără studii şi fără un ban în buzunar. Un băiat a cărui condiţie era sub a mea, care chiar a furat de la un prieten de-al meu.

Am ieşit cu cineva pentru care trebuia să plătesc totul pentru că el nu avea. Acum mi se spune că mă interesează pentru că este cine este?", a scris Karoline când a fost întrebată ce le răspunde celor care susţin că mulţi parteneri profită de faima şi de banii celor cu care sunt.

"M-am întâlnit cu un băiat fără mașină, fără studii, fără un ban în buzunar. Băiat cu condiții sub ale mele, băiat care chiar a furat de la un prieten de-al meu. Am ieșit cu un băiat cu care a trebuit să plătesc totul pentru a putea face ceva pentru că el nu avea .

Acum îmi spui că mă interesează doar pentru că el (n.r. Militao) este cine este? De ce? Nu poate fi o persoană extraordinară? Aceasta se numește prejudecată și, din păcate, este înrădăcinată în tine”, a mai scris Karoline.

Cei doi par foarte fericiţi împreună. Cel puţin asta lasă să se vadă din postările pe care le fac pe reţelele sociale. Karoline a născut în decembrie o fetiţă, al cărei nume este Cecilia.

De ziua iubitei sale, în martie, Eder Militao a umplut întreaga locuință cu petale de trandafiri roșii și a umflat baloane în formă de inimă pe care le-a împrăștiat prin toată casa.

Jucătorul de la Real Madrid i-a dăruit și un buchet imens de flori partenerei sale. De asemenea, a pregătit şi diverse alte cadouri în decursul zilei.

Despre fiica lor, Karoline știe că această presiune neplăcută pe care o simte ea o va resimţi şi Cecilia când va mai creşte: „Din păcate, probabil va simți și ea toate astea. Și asta mă sperie, dar mă motivează să fiu o adevărată leoaică pentru ea”, a mai spus, printre altele, partenera lui Eder.

Duminică seară, Militao a primit cea mai mică notă la meciul Sevilla-Real Madrid, scor 2-3, nota 1!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: