image
Sursa foto: RIA

Liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia, Vladimir Jirinovski, a decedat // VIDEO

Liderul formaţiunii naţionaliste Partidul Liberal Democrat din Rusia (PLDR), Vladimir Jirinovski, a decedat. Despre acest lucru a anunțat conducerea Dumei de Stat a Federației Ruse.

ria.ru

„Tocmai ce ne-au anunțat că după o boală grea Vladimir Jirinovski s-a stins din viață. Haideți să ținem un minut de reculegere!” a declarat Președintele Dumei de Stat, Veaceslav Volodin

Volodin a făcut anunțul și pe telegram.

„După o boală gravă și prelungită, Vladimir Jirinovski, a murit. Politician strălucit, talentat. Un om care a înțeles profund cum funcționează lumea și a prevăzut multe.

Liderul fracțiunii LDPR din Duma de Stat. A fost mereu în toiul lucrurilor. Personalitatea sa este atât de mare încât fără el este dificil să ne imaginăm istoria dezvoltării sistemului politic al Rusiei moderne. Cea mai bună evaluare a activității sale este sprijinul constant al alegătorilor. Pentru noi toți, aceasta este o pierdere ireparabilă. Fie ca amintirea strălucitoare a lui să fie mereu în inimile noastre”, a scris pe telegram Volodin.

Jirinovski, care a împlinit 75 de ani în 2021, a fost internat pe 2 februarie cu un diagnostic de COVID-19 și de atunci se află în spital.

Noutăţile partenerilor

comentarii: