image
Sursa foto: Profimedia

Răsturnare de situație: Kylian Mbappe îi spune ”nu” Realului și semnează cu alt club! Când va fi făcut anunțul oficial

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până la finalul sezonului și părea că nu dorește să-și prelungească înțelegerea și să meargă la Real Madrid.

Totuși, atacantul francez s-ar fi răzgândit în ultimele zile și a decis să rămână la Paris, anunță francezii de la RMC Sport.

Kylian Mbappe ar urma să semneze în săptămânile următoare noul angajament cu liderul din Ligue 1, care va face anunțul oficial al rămânerii campionului mondial în luna mai.

Kylian Mbappe era atras la Real Madrid cu un salariu anual net de 25 de milioane de euro, dublu față de cât câștigă la PSG, dar și cu un bonus uriaș de instalare, de aproximativ 60 de milioane de euro, însă, foarte probabil, parizienii au făcut o contraofertă egală sau mai mare.

Atacantul francez de 23 de ani joacă din 2017 la Paris, când a fost adus, inițal sub formă de împrumut, de la AS Monaco. Transferul i-a costat pe parizieni 145 de milioane de euro.

Real Madrid a fost echipa care și-a manifestat în repetate rânduri intenția de a-l aduce pe Kylian Mbappe, inclusiv prin oferte oficiale, de până la 180 de milioane de euro.

Clubul spaniol nu a fost singurul care a încercat să obțină semnătura lui Kylian Mbappe. Potrivit fostului internațional francez Jerome Rothen, a existat și o altă echipă, căreia nu i-a dat numele, care a fost în cursă.

”Un al treilea club a intrat în această luptă. Nu știu numele, dar pot spune sigur că nu e Barcelona. Mi-a fost confirmat acest lucru de oameni din anturajul lui Mbappe", a spus Jerome Rothen, conform RMC Sport.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: