image
Sursa foto: poliția.md

Poliția a reținut doi tineri suspectați de sustragerea plăcuțelor de înmatriculare ucrainene; Estorcau până la 2000 de euro

Doi tineri cu vârstele de 18 și 24 de ani, originari din raionul Ialoveni, au fost reținuți de ofițerii secției investigare infracțiuni din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău și IP Centru, fiind suspectați de comiterea sustragerilor plăcuțelor cu numere de înmatriculare ucrainene.

Polițiștii au stabilit complicitatea suspecților în cel puțin 8 cazuri de sustragere a plăcuțelor cu numere de înmatriculare ucrainene.

Urmare a acțiunilor întreprinse de forțele de drept suspecții au fost reținuți. Aceștia au recunoscut și au informat poliția unde au ascuns plăcuțele de înmatriculare. Acestea au fost recuperate de oamenii legii, iar tinerii au fost escortați la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor producerii infracțiunilor.

În cadrul acțiunilor procesual penale tinerii și-au recunoscut vina comunicând că au sustras plăcuțele de înmatriculare cu numere străine din sectorul Centru și lăsau câte un bilețel pe parbrizul automobilului unde era indicat ca banii, drept recompensă, să fie transferați prin Telegram. Tinerii cereau drept recompensă bani de la 100 la 2 000 de euro.

Polițiștii continuă măsurile de investigație și urmărire penală pentru stabilirea complicității acestora și în alte cazuri.

Noutăţile partenerilor

comentarii: