image
Sursa foto: Profimedia

Echipa gata să-i plătească lui Mohamed Salah banii ceruți, pentru a-l face să uite de negocierile cu Liverpool

De câteva luni, Liverpool încearcă să ajungă la un acord cu Mohamed Salah (29 de ani) pentru prelungirea contractului, dar negocierile s-au blocat.

Motivul pentru care cele două părți nu ajung la o înțelegere este salariul uriaș cerut de egiptean, dublu față de cel din prezent.

Conform Gazzetta, "Faraonul" de pe Anfield cere 12 milioane în plus la salariu pentru a pune pixul pe foaie, adică un venit anual de 24 de milioane de euro net.

"Cormoranii" nu sunt dispuși să ofere atât, iar Juventus vrea să profite de situație. Publicația italiană a dezvăluit marți că formația torineză nu vrea să dea cu piciorul oportunității de a aduce unul dintre cei mai buni jucători din lume.

Juventus este dispusă să accepte pretențiile financiare ale africanului și i-ar putea pregăti o ofertă concretă în viitorul apropiat. La rândul său, Salah ar fi deschis unei schimbări de campionat, iar faptul că a mai jucat în Serie A în trecut ar putea reprezenta un avantaj pentru "bianconeri".

Liverpool a devenit în ultimii ani una dintre cele mai bune echipe ale lumii, iar acest lucru i se datorează și lui Mohamed Salah, care prin golurile sale a ajutat echipa la câștigarea mai multor trofee importante.

Conform reputatului jurnalist italian Fabrizio Romano, negocierile pentru un nou contract între agentul lui Salah și conducerea lui Liverpool au intrat în impas încă din luna decembrie, iar momentan nu există niciun fel de contact între cele două părți.

Pretențiile sale de a deveni cel mai bine plătit jucător din Premier League, titlu ce-i aparține momentan lui Cristiano Ronaldo, de la Manchester United, nu sunt pe placul celor de la Liverpool.

Conform sursei citate, diferența dintre ceea ce "cormoranii" i-au propus lui Salah și ceea ce vrea el este una destul de mare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: