image
Sursa foto: Profimedia

"Acesta este iadul!" Vladimir Klitschko prezintă situația dezastruoasă din Ucraina

Vladimir Klitschko (45 de ani), fost campion la box la categoria grea, prezintă situația de printre ruinele din Kiev, unde rușii continuă bombardamentele.

Fostul boxer spune că nimeni nu își poate imagina ce se poate întâmpla în aceste zile în capitala Ucrainei. Klitschko opinează faptul că lumea nu va mai fi deloc ca înainte, după ce focul va înceta în estul Europei.

„Aici, pe pământ, sunt corpurile oamenilor pe care nimeni nu le ridică. Pur și simplu sunt prea mulți morți. Prea mult. Acesta este un război brutal. Nu vă puteți imagina ce se întâmplă aici. Acesta este iadul!

În cele mai rele coșmaruri ale mele, nu credeam că rușii le pot face așa ceva ucrainenilor. După acest război fără sens, lumea nu va mai fi la fel. Rușii au capturat centrale nucleare. Prin urmare, acest război trebuie oprit. Opriți-vă chiar acum”, a transmis Vladimir Klitschko, citat de sport.ua.

Fostul sportiv luptă cu arma în mână împotriva rușilor, iar vinerea trecută a prezentat imaginile dezastrului făcut de aceștia, care au distrus o grădiniță.

După un nou bombardament al rușilor trimiși de Vladimir Putin, Vladimir Klitschko transmite că cine va avea legături cu Rusia, ”va avea, de asemenea, sânge pe mâini”.

”Aceasta este o grădiniță. Aceasta este o zonă rezidențială a Kievului, capitala Ucrainei. Asta face armata rusă cu rachetele lor. Ei iau vieți.

Oricine face afaceri cu Rusia are sânge pe mâini. Aceasta nu este o bază militară, aceasta este o zonă rezidențială a Kievului. Uită-te aici! Ăsta e genocidul ucrainenilor”, a transmis Vladimir Klitschko, pe Instagram.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: