image
Sursa foto: itiket.md

Numărătoarea inversă a început - au mai rămas 3 zile până la spectacolul așteptat de 6 ani, al Adrianei Ochișanu

După multe obstacole și reprogramări, concertul aniversar ”Viața mea e cântecul” prezentat de Adriana Ochișanu, va avea loc pe 18 și 19 martie, la Palatul Național Nicolae Sulac. Alături de fiica ei Mihaela și alți artiști cu renume, frumoasa interpretă de muzică populară vă dă întâlnire la un spectacol în care viața și speranța vor fi omagiate prin cântec.

Cele mai apreciate piese vor răsuna pe scenă în acompanierea orchestrei ”Fluieraș”, condusă de frații Ștefăneț, Ethno Republic și Ansamblul de Dansuri Populare ”Fluieraș”, coregraf - Iurie Bivol.

În cadrul spectacolului veți avea ocazia să-i auziți în PREMIERĂ live la Chișinău pe Viorica și Ioniță, cu Taraful din Clejani. De asemenea, în calitate de invitați speciali, vor evolua: îndrăgitul interpret de muzică populară - Constantin Enceanu și renumitul artist din România - Pepe.

Pe 18 și 19 martie, începând cu ora 19:00, inimile noastre vor bate la unison în cadrul minunatului concert ”Viața mea e cântecul”, la Palatul Național ”Nicolae Sulac”.

Toate biletele procurate din 2020 sunt valabile cu aceeași dată și aceleași locuri, iar dacă nu aveți încă unul, găsiți ultimile bilete în rețeaua iTicket:

https://iticket.md/event/adriana-ochisanu-viata-mea-e-cantecul

Organizator: iTicket

Partener Media General: Jurnal TV

Partener Media: Radio Plai

Noutăţile partenerilor

comentarii: