image
Sursa foto: tophost.md

Importanța hostingului pentru afacerea ta online

Atunci când planifici să deschizi sau extinzi o afacere în mediul online, găzduirea web este unul dintre primele ingrediente necesare, care îți poate asigura succesul. Afacerea ta are nevoie de un site web de încredere și accesibil pe care să îl găsească potențialii clienți. Cu alte cuvinte, o pagină de bază care detaliază locația afacerii tale, informațiile de contact și orele de funcționare, devine un must have. De ce hostingul este atât de important pentru afacerea ta online, ne spun specialiștii companiei TopHost!

Ce e hostingul și cum funcționează?

Să începem cu faptul că hostingul este casa site-ului tău. Dacă ai un site, fie el un magazin online sau chiar un simplu site de prezentare, ai nevoie de un loc în care să fie ,,hosted” (găzduit). Cine are nevoie de Business Web Hosting? Planurile de găzduire business sunt ideale pentru designeri web, dezvoltatori și cei care rulează site-uri de comerț electronic, site-uri care consumă multe resurse și site-uri cu trafic sporit. Cu alte cuvinte, fiecare antreprenor are nevoie de servicii de hosting calitative, care să îi dezvolte afacerea în mediul online și să o facă să lucreze profitabil. Fără îndoială, prin intermediul serviciilor de hosting ireproșabile, vei avea de câștigat din multe puncte de vedere.

Pachetele de Business Web Hosting de la Tophost, de exemplu, vin cu câteva avantaje de bază:

● Performanță superioară

● cPanel pentru o gestionare ușoară + SSL

● Unități SSD NVMe de nivel enterprise

● Resurse dedicate RAM/CPU

● Trafic nelimitat

Mai exact, iată ce obții optând pentru un hosting calitativ.

Performanță (viteză maximă și fiabilitate)

E clar lucru că navigarea pe un magazin online ce se mișcă greu, dă întotdeauna bătăi de cap atât consumatorilor, cât și administratorului. Aștepți prea mult până se încarcă conținutul blogului sau o imagine? Cu siguranță că este enervant, însă nimic nu poate fi mai frustrant decât să încerci să faci cumpărături online și să nu le poți finaliza.

Chiar dacă comercializezi online produse de foarte bună calitate, dacă site-ul se încarcă prea greu, va avea un impact negativ asupra potențialilor consumatori, mai ales dacă concurența are un magazin online care funcționează mult mai bine.

Stabilitate pentru rezultate excelente de vânzări

Deseori, indisponibilitatea site-ului sau încărcarea lentă este inacceptabilă pentru cumpărătorii online. De altfel, downtime-ul magazinului tău online înseamnă pentru concurență un maxim de profit pe care, în condiții normale, nu l-ar fi obținut. Uneori, chiar dacă acesta este de scurtă durată, poate afecta reputația brandului pe care ai reușit să îl construiești în timp.

Având un site care nu are disponibilitatea de a fi online 24/7, poate însemna o pierdere costisitoare pentru afacerea ta. De exemplu compania TopHost oferă asistență tehnică gratuită disponibilă 24/7/365, ceea ce ar însemna un plus mare de siguranță pentru site-ul tău.

Nivel sporit de resurse pentru un flux mare de utilizatori

Nu este secret faptul că odată cu extinderea unei companii, se mărește și fluxul de potențiali cumpărători pe site, plus securitatea datelor vizitatorilor este vitală, mai ales în cazul unui e-commerce. Respectiv, este nevoie și de un nivel sporit de resurse, pentru a ține pasul cu dezvoltarea afacerii.

Securitate

Atunci cand alegi compania de hosting pentru magazinul online, contează reputația companiei. Este foarte important să cunoști câteva aspecte esențiale, precum suport tehnic, uptime, infrastructură și feedback-ul clienților.

În acest sens, securitatea datelor și a informațiilor devine una dintre cele mai importante avantaje ce te diferențiază de concurență. Pentru a beneficia de acest lucru, este important să demonstrezi potențialilor consumatori că pot face cumpărături în deplină siguranță de pe magazinul tău online.

Așadar, serviciul de hosting e mai important decât pare pentru o afacere online. În acest articol ai văzut modurile în care deciziile legate de hosting îți pot afecta afacerea online. Astfel că, dacă ai nevoie de un business hosting performant, optimizat pentru WooCommerce, OpenCart, PrestaShop, Bitrix, un hosting care să îți crească nu numai vânzările, dar și încrederea potențialilor clienți către brandul tău, alege serviciile companiei TopHost. Această companie are o experiență de peste 10 ani în industria IT și îți poate oferi o mulțime de soluții web stabile și sigure. La moment, compania dată oferă o reducere de 30% la procurarea unui pachet de business hosting.

Mai multe detalii găsești pe site-ul companiei!

Noutăţile partenerilor

comentarii: