image
Sursa foto: border.gov.md

Trafic intens la punctele de trecere Palanca, Tudora, Giurgiulești și Basarabeasca; Rând de mașini până la 3 kilometri

Sâmbătă, potrivit datelor de la 12.20, se atestă trafic intens în mai multe puncte de trecere a frontierei de stat. Cel mai aglomerat punct, pe sensul de intrare, este Palanca–Maiaki-Udobnoe, unde pe partea ucraineană, rândul de mașini este de până la trei kilometri.

La punctul de trecere a frontierei Tudora – Starokazacie, din partea ucraineană sunt circa 100 de mașini. La Basarabeasca – Serpniovo sunt circa 150 de mașini, iar la Giurgiulești – Reni așteaptă în jur de 40 de mașini.

Trafic intensiv se artensă și la ieșirea din Republica Moldova. La punctul de trecere a frontierei Cahul – Oancea, pe partea moldovenească sunt în jur de 120 de mașini, iar la Sculeni – Sculeni așteaptă în jur de 100 de mașini. La punctul de trecere Leușeni –Albița, pe partea moldovenească sunt în jur de 80 de mașini, la Giurgiulești – Galați coada este de 70 de mașini, iar la Lipcani – Rădăuți-Prut – circa 50 de mașini.

Poliția de frontieră informează că pentru a nu supraîncărca unele puncte de trecere, persoanele pot opta pentru: PTF Vulcănești, PTF Mirnoe, PTF Ceadâr-Lunga 1/2, PTF Larga, PTF Briceni, PTF Ocnița, PTF Criva, PTF Otaci și PTF Costești.

Noutăţile partenerilor

comentarii: