image
Sursa foto: Jurnal TV

Jurnal TV împlinește astăzi 12 ani

Postul de televiziune Jurnal TV împlinește astăzi, 5 martie, 12 ani de la prima emisie.

Jurnal TV a fost și rămâne unul dintre cele mai vizionate posturi de televiziune din Republica Moldova pentru că mereu a spus lucrurilor pe nume, plasând pe primul loc interesele oamenilor de rând.

Instituția a rezistat mai multor atacuri și a trecut prin perioade grele pe timpul fostului regim de guvernare, dar a rezistat și continuă să fie lider de audiență.

În acest an, postul de televiziune a renunțat să marcheze aniversarea, iar întreaga echipă muncește cot la cot pentru a reflecta războiul din Ucraina și a ajuta refugiații în Republica Moldova.

Jurnal TV a fost lansat în anul 2009 pe internet și în 2010 în eter. Inițial a fost concepută ca prima televiziune de știri din Republica Moldova, ca mai apoi, pe 5 martie 2011, să devină o televiziune generalistă. Grila Jurnal TV conține mai multe buletine de știri pe zi, principalul fiind cel de la 19:00, emisiuni și talk-show-uri politice, de cultură și de divertisment.

Jurnal TV | Lideri. Liberi. De 12 ani

De 12 ani ne sunteți fideli. De 12 ani vă suntem alături și recunoscători. Aniversarea Jurnal TV din acest an se găsește într-o perioadă grea, un moment în care gândurile și atenția noastră sunt la poporul ucrainean. Cu 12 ani în urmă, ne-am luat angajamentul să vă aducem informații obiective și de încredere. Vom face această valoare să strălucească puternic, să facă lumină pentru dreptate și să aducă cinste celor care o caută. Vom oferi tot suportul, până la final. Suntem Lideri. Liberi. De 12 ani 💙 Posted by JurnalTV.md on Saturday, 5 March 2022

Noutăţile partenerilor

comentarii: