image
Sursa foto: The Guardian

Peste 130 de civili au fost răniți în invazia de la Mariupol

Potrivit datelor actualizate ale Administrației Regionale de Stat Donețk, 138 de civili au fost răniți de la începutul invaziei ruse a Ucrainei ca urmare a bombardării lui Mariupol. Acest lucru a fost anunțat de șeful Administrației Regionale de Stat Donețk, Pavlo Kyrylenko.

Potrivit acestuia, astăzi în regiunea Donețk continuă luptele cele mai grele lângă Mariupol. Numărul exact al morților este încă necunoscut.

„Situația cu privire la Mariupol. Avem date că în total 138 de răniți de la invazia ocupanților. Ieri la Mariupol - 28 de răniți, astăzi (la ora 12:00) - încă 2 răniți. Nu ofer informații despre morți, pentru că se verifică. Unele cadavre ale morților sunt în apropierea caselor”, a spus Pavlo Kyrylenko, citat de presa din Ucraina.

El a adăugat că miercuri dimineața au existat bombardamente constante în Volnovakha, locuitorii stăteau în subsoluri și adăposturi. Oamenii sunt evacuați de Poliția Națională și Forțele Armate.

„Apelurile și încercările noastre de a contacta organizațiile internaționale au eșuat. Am decis să organizăm măsuri pe cont propriu", a adăugat el.

Forțele armate țin apărarea și distrug echipamentele inamice.

Noutăţile partenerilor

comentarii: