image
Sursa foto: Moldtelecom

Moldtelecom pune la dispoziție Complexul „Inima Codrilor”din localitatea Ivancea, Orhei pentru a găzdui refugiați ucraineni

Suntem în căutarea de noi și noi posibilități ca să oferim tot suportul nostru oamenilor care au cu adevărat nevoie. Din dragoste pentru oameni, Compania Moldtelecom pune la dispoziție Complexul hotelier “Inima Codrilor” cunoscut ca Centrul de Instruire și Agrement Moldtelecom din localitatea Ivancea, Orhei pentru a găzdui familii și refugiați ucraineni, asigurându-i cu mâncare și cazare. Suntem pregătiți să găzduim în jur de 200 persoane.

În cazul în care cunoașteți cetățeni ucraineni care au nevoie de ajutor, vă rugăm să-i redirecționați către Ministerul Muncii și Protecției Sociale pentru repartizarea locurilor de cazare.

Păstrarea legăturii cu cei dragi este acum mai importantă ca niciodată.

În semn de susținere și solidaritate, în calitate de operator național, oferim conexiune gratuită la internet în centrele pentru refugiați pentru a facilita comunicare cu cei de acasă.

În plus, începând cu 25 februarie, echipa Moldtelecom oferă persoanelor venite din Ucraina, Cartele Prepay gratuite, cu minute nelimitate în rețeaua fixă și mobilă Moldtelecom, trafic internet inclus și rețele sociale nelimitat. Cartelele Prepay se vor repartiza familiilor la punctele de trecere din Ucraina spre Republica Moldova, Palanca și Ocnița, ca aceștia să comunice între ei fără limite.

Abonații noștri la Abonament pot activa opțiunea Internațional, care conține 30 de minute internaționale spre Ucraina și Romania, la preț de 50 de lei.

Opțiunea o puteți activa:

-prin intermediul SMS Service 100.

-sau *500# din meniul USSD.

-prin aplicația mobilă „MyMoldtelecom”.

-prin cerere depusă la orice reprezentanță S.A. Moldtelecom.

Amintim că toate abonamentele de telefonie mobilă au rețele sociale nelimitat și minute internaționale, ceea ce permite ca oamenii să mențină legătura cu cei dragi.

#Solidaritatepentrupace

Noutăţile partenerilor

comentarii: