image
Sursa foto: captură video

Atac aerian asupra unui aeroport de lângă Kiev, urmat de desant, în desfășurare // VIDEO

Atac aerian asupra aeroportului din Kiev, urmat de desant aerian. Filmele de pe rețelele de socializare arată mai multe elicoptere de atac K-52 și avioane de atac de la sol (Su-25). Unele dintre ele sunt lovite de antiaeriana ucraineană.

De asemenea sunt vizibile elicoptere de transport trupe Mil MI-8, ceea ce sugerează că un desant aerian asupra aeroportului, aflat la 25 Km, nord-vest de Kiev este în desfășurare, scrie Biziday.

Mai multe explozii s-au auzit în Kiev. Potrivit BBC, a fost atacat sediul Ministerului Apărării și al serviciului de informații militare, care se află în centrul orașului. Ucraina confirmă că o parte a centrelor sale militare de comandă au fost lovite de rachete rusești.

UcrainaUcraina

În imaginile transmise de Reuters se văd mii de mașini care părăsesc Kievul. Mai devreme au sunat alarmele aeriene și a fost bombardat aeroportul, aflat la 25 de kilometri de oraș. Nu sunt informații despre poziția coloanei de blindate rusești care a intrat dimineață prin nord, trecând granița din Belarus.

Noutăţile partenerilor

comentarii: