image
Sursa foto: Profimedia

Perez și Al-Khelaifi, cină de "gradul zero" cu o zi înainte de PSG - Real Madrid! Kylian Mbappe, subiectul principal

Presa germană a anunțat la finalul lunii trecute că Kylian Mbappe (23 de ani) a ajuns la un acord cu Real Madrid, dar fotbalistul a negat ulterior informația.

Atacantul a spus că va decide dacă rămâne la PSG sau nu abia după dubla manșă din optimile Champions League, când formațiile se întâlnesc în meci direct. Totuși, Mbappe a refuzat mai multe oferte de prelungire din partea parizienilor, iar din sezonul următor va îmbrăca, cel mai probabil, echipamentul vicecampioanei Spaniei.

Luni, cu o zi înainte de PSG - Real Madrid, președinții celor două echipe, Nasser Al-Khelaifi (48 de ani) și Florentino Perez (76 de ani) vor lua cina la Restaurantul Guy Savoy din capitala Franței, votat cel mai bun restaurant din lume în 2020.

Conform Marca, subiectul principal va fi Mbappe. Mai exact, PSG s-ar fi resemnat cu ideea că francezul va pleca gratis pe Santiago Bernabeu pentru a-și îndeplini visul de a juca în alb, iar cele două cluburi vor să-și repare relația, una deteriorată în ultimele luni.

Perez a vorbit public despre transferul lui Mbappe la Real Madrid înainte ca el să fie finalizat, lucru care nu se obișnuiește în lumea fotbalului. De partea cealaltă, PSG i-a acuzat pe madrileni că au mințit în legătură cu ofertele trimise pe numele francezului.

Acum, când parizienii par convinși că îl vor pierde gratis pe Mbappe, președintele lor va încerca să repare relația cu clubul madrilen, acesta fiind și scopul cinei.

La flash-interviul de la finalul meciului cu Lille de duminică seară, câștigat de PSG cu 5-1, Mbappe a fost întrebat dacă a decis la ce echipă va juca în sezonul următor.

Francezul a negat că s-a înțeles cu Real Madrid și a lăsat de înțeles că nici nu o va face curând, deoarece PSG are de disputat o dublă manșă împotriva spaniolilor, în optimile UCL.

"Nu, nu am luat nicio decizie în legătură cu viitorul meu. Faptul că joc împotriva lui Real Madrid în Champions League schimbă multe lucruri.

Chiar dacă sunt liber să fac ce vreau în acest moment, nu mă voi apuca să port discuții cu adversarul sau să fac altceva de genul. Sunt concentrat să câștig acel meci și să pot face diferența. Abia apoi vom vedea ce se va întâmpla", a declarat Mbappe, conform Marca.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: