image
Sursa foto: ubris.com

Publicitatea la Jurnal TV poate fi cumpărată online pe Ubris.com

Jurnal TV a încheiat un parteneriat de colaborare cu platforma de advertising UBRIS.COM

Digitalizarea pieței de publicitate nu ține doar de mediul online. Ubris.com este o platformă online de achiziție a publicității TV, Radio și OOH. Astfel, Ubris devine platforma unde toate canalele de promovare devin accesibile pentru furnizorii de publicitate, agenții, specialiștii de marketing și clienți. Totodată, platforma devine și furnizor de date care va pune la dispoziție analize de eficiență pentru toate părțile implicate.

„Digitalizarea pieței de publicitate prin toate canalele și formele sale este un proces inevitabil, care va contribui la valoarea și valorificarea de către companii a oricărui tip de publicitate, fie TV, radio sau online. Toate acestea, prin prisma costului de timp și bani, sunt componente esențiale în domeniul publicitar”, afirmă directorul Jurnal Trust Media, Adrian BURAGA.

Accesibilitatea publicității TV este unul dintre factorii cheie care va contribui la o înțelegere mai bună a acestei industrii, în special pentru client. Astfel, publicitatea Jurnal TV, prin parteneriatul cu Ubris.com, va deveni mai accesibilă pentru clienți.

Avantajele prezenței JURNAL TV pe platforma UBRIS.COM:

Workspace - cabinet online ce permite gestionarea eficientă a spațiilor și campaniilor publicitare, beneficiind de instrumente ce optimizează procesele de cumpărare a publicității TV.

Community - rețea socială pentru marketeri, agenții și furnizori de reclamă care formează o comunicare între membrii pieței prin schimbul de experiență.

Tranzacțiile de publicitate au loc nemijlocit între cumpărător și vânzător, Ubris.com fiind platforma care optimizează circuitul necesar: media planul - ordinul de plată - contractul etc.

Reducerile sunt gestionate de către cumpărător și furnizorul de publicitate conform grilei JURNAL TV: reducere de buget, reducere de sezon, reducere anuală de buget, reducere de loialitate, sales period. Prealabil, fiecare poate negocia direct cu furnizorul o reducere personalizată.

ubris.comubris.com

Pentru mai multe detalii despre colaborarea Jurnal Trust Media și Ubris.com accesați prezentarea JURNAL TV. Pentru vizualizarea unui tutorial explicativ - click pe Model de creare campanie TV.

Noutăţile partenerilor

comentarii: