image
Sursa foto: Twitter

Și-a cerut iubita de soție imediat după ce a câștigat Super Bowl

Super Bowl LVI va fi un eveniment de neuitat pentru jucătorul celor de la Los Angeles Rams, Taylor Rapp (24 de ani).

Pe lângă faptul că a cucerit inelul de campioană alături de echipa sa, după o finală dramatică împotriva celor de la Cincinnati Bengals, scor 23-20, Taylor Rapp a îngenuncheat și și-a cerut iubita de soție, în uralele miilor de spectatori de pe SoFi Stadium.

Gestul a luat-o prin surprindere pe iubita fotbalistului, Dani Johnson, însă aceasta a răspuns afirmativ. Conform, New York Post, Dani a răspuns afirmativ. Cei doi formează un cuplu de mai bine de cinci ani, de pe vremea când Taylor Rapp evolua în campionatul colegiilor.

Nu este primul jucător de fotbal american care își cere iubita în căsătorie după Super Bowl. În 2020, Patrick Mahomes a făcut un gest similar, după victoria echipei sale, Kansas City, contra celor de la San Francisco 49ers.

O altă poveste plină de emoție îl are în prim-plan pe jucătorul celor de la Los Angeles Rams, Vanchi LaShawn Jefferson Jr., care a renunțat la bucurie câștigării titlului pentru a fi alături de soția sa, care urma să nască. Aceasta intrase în travaliu chiar în timpul finalei de Super Bowl și a fost dusă de urgență la spital. Van Jefferson a urmat imediat după fluierul final.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: