image
Sursa foto: Profimedia

O mașină condusă de legendarul Michael Schumacher, vândută la un preț neașteptat

Michael Schumacher (53 de ani) este unul dintre cei mai mari piloți din istoria Formulei 1, dar numele său nu a contat într-o licitație organizată recent.

Fostul pilot a suferit un accident teribil în 2013, iar de atunci a tot avut probleme medicale.

Michael Schumacher a condus în 2010 un Mercedes-Benz C63 AMG break, iar mașina a fost scoasă la licitație și vândută, anunță gpblog.com. Totuși, suma obținută a fost una dezamăgitoare, iar cei de la Bild au identificat una dintre probleme.

Speranța celor care au organizat licitația a fost ca bolidul să valoreze minim 110.000 de dolari, dar suma a fost una mult mai mică, aproximativ 31.600 de dolari. Motivul pentru care prețul obținut nu a fost unul ridicat se leagă de faptul că mașina nu a fost înmatriculată pe numele lui Michael Schumacher, ci pe numele companiei Mercedes-Benz, în Elveția.

O altă mașină, un model Testa Roadster, s-a vândut pentru 138.000 de euro. Cu această mașină, germanul a concurat la Cursa Campionilor în 2010.

Michael este căsătorit cu Corinna din 1995 şi au doi copii, Gina Maria (24 ani) şi Mick (22 de ani). Familia Schumacher s-a stabilit în anul 2007, la Gland, Elveţia, o staţiune pe malul lacului Leman, în apropiere de Geneva. Averea lui Schumacher a fost estimată în 2010 la peste 600 de milioane de euro.

Cu toate acestea, ultimele știri despre starea sa de sănătate au fost comunicate în septembrie 2014, când acesta a fost transferat la locuința sa din Geneva, după șase luni și jumătate petrecute la Spitalul Universitar Grenoble și alte trei luni la Spitalul Universitar Lausanne.

”A făcut progrese în ultimele săptămâni și luni, ținând cont de gravitatea rănilor sale, dar mai rămâne un drum lung și greu în față”, anunțau atunci reprezentanții familiei.

Conform nemților de la focus.de, există două motive pentru care soția Corinna și managerul Sabine Kehm păstrează liniștea absolută în cazul fostului pilot.

Astfel, nemții sunt de părere că lumea va afla adevărul doar atunci când Michael Schumacher va prezenta un progres remarcabil, care s-ar transforma într-o poveste cu final fericit. Până atunci, fanii campionului german sunt obligați să înțeleagă și să respecte dorințele familiei.

Noutăţile partenerilor

comentarii: