image
Sursa foto: Getty Images

Ansu Fati a părăsit terenul în lacrimi! Decarul Barcelonei s-a accidentat din nou. Comunicatul catalanilor

Pe lângă eliminarea din Cupa Spaniei, 2-2 (2-3 d.p.) cu Athletic Bilbao, FC Barcelona a mai primit o lovitură pe San Mames. Ansu Fati (19 ani) a suferit o nouă accidentare și a părăsit gazonul în lacrimi.

După o oră de joc, Ansu Fati, noul decar al catalanilor după plecarea lui Leo Messi, a fost introdus pe teren în locul lui Jutgla, bifând doar a doua apariție după o perioadă lungă de absență din cauza unei accidentări. Doar puțin peste 30 de minute a rezistat ”perla” Barcelonei, care a ieșit plângând de pe gazon.

În minutul 96, Fati, cu lacrimi în ochi, a fost încurajat de câțiva dintre colegii săi în drumul spre marginea terenului. A fost înlocuit cu Dest, iar FC Barcelona a emis imediat un comunicat în legătură cu noua accidentare a tânărului internațional spaniol.

”Ansu Fati a suferit o accidentare la bicepsul femural stâng. În urma testelor viitoare, vom afla cu exactitate gravitatea accidentării”, se arată pe contul oficial de Twitter al clubului catalan.

Fati abia revenise pe teren după o altă accidentare care l-a ținut departe de fotbal mai mult de două luni. Acesta bifase 54 de minute în El Clasico din Supercupa Spaniei, 3-2 pentru Real Madrid, meci în care-și trecuse numele pe lista marcatorilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: