image
Sursa foto: IP Ștefan Vodă

Ștefan-Vodă: Un polițist a ajuns la spital, după ce s-a izbit într-un camion; Pasagerul său a murit pe loc

Un grav accident rutier s-a produs astăzi, în raionul Ștefan Vodă. Un bărbat de 63 de ani a murit, după ce un polițist, aflat în afara orelor de serviciu, a pierdut controlul volanului în timp ce efectua o manevră de depășire și s-a izbit într-un autocamion.

Poliția a fost anunțată la ora 12:30, despre producerea unui accident rutier în apropierea localității Cioburciu. Preliminar s-a stabilit că, un automobil de marca „Opel", condus de un bărbat de 39 de ani, polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă, care se afla în afara orelor de serviciu, efectuând manevra de depășire, a pierdut controlul asupra volanului, în rezultat tamponându-se lateral, într-un autocamion de marca „GAZ” condus de un bărbat de 53 ani.

Ca urmare ambele unități de transport au derapat de pe traseu. În urma impactului pasagerul din automobilul de marca „Opel”, un bărbat de 63 de ani, a decedat la fața locului, iar șoferul acestuia a fost transportat la Spitalul Raional Ștefan Vodă pentru îngrijiri medicale.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penala în baza art. 264 Cod Penal. Toate circumstanțele producerii accidentului se stabilesc de către polițiști.

IP Ștefan VodăIP Ștefan Vodă

Noutăţile partenerilor

comentarii: