image
Sursa foto: Getty Images

Variantă neaşteptată pentru înlocuirea lui Mbappe! PSG, gata să ofere 90 de milioane pentru atacantul din Premier League

Francezul Mbappe este aproape de un transfer la Real Madrid, iar PSG caută deja variante de înlocuire pentru starul francez.

Romelu Lukaku, omul care a creat un adevărat cutremur la Chelsea după declaraţiile dintr-un interviu, ar fi pe lista lui PSG, a dezvăluit presa din Marea Britanie, potrivit El Nacional. Această mutare ar urma să se facă la sfârşitul sezonului, iar suma de transfer ar fi în jurul a 90 de milioane de euro.

Atacantul belgian a venit cu planuri mari la Chelsea, dar nu a reuşit să devină omul decisiv din atacul londonezilor. Mai mult decât atât, el a creat tensiune în interiorul clubului după declaraţiile făcute într-un interviu pentru Sky Sport Italia.

Potrivit sursei menţionate, Roman Abramovich i-a acordat susţinere totală antrenorului Thomas Tuchel şi ar fi de acord şi cu o potenţială plecare a lui Romelu Lukaku la sfârşitul sezonului.

Preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, ar fi fanul lui Lukaku, iar dacă Mbappe va pleca de la Paris, belgianul ar putea juca în atac lângă Lionel Messi şi Neymar.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: