image
Sursa foto: Getty Images

Mohamed Salah, gata să devină cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League! Ce salariu a pregătit Liverpool

Mohamed Salah (29 de ani) se află în negocieri avansate cu Liverpool pentru un nou contract, iar noua înțelegere l-ar face pe egiptean să fie cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League.

Atacantul lui Liverpool are evoluții excepționale și în acest sezon, iar prelungirea contractului pare doar o chestiune de timp.

Conform celor de la ESPN, Salah și Liverpool sunt aproape de a parafa o nouă înțelegere care ar urma să-l facă pe egiptean cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League.

Atacantul urmează să câștige 500.000 de lire sterline pe săptămână și l-ar depăși pe Cristiano Ronaldo, care este actualmente cel mai bine plătit fotbalist din campionatul englez.

În actualul sezon, Salah are 24 de meciuri și 22 de goluri marcate, pe lângă cele 9 pase decisive.

Mohamed Salah, al cărui contract cu gruparea de pe Anfield expiră în iunie 2023, a înlăturat orice dubiu în privința viitorului său și a afirmat că vrea să-și încheie cariera la Liverpool.

"Dacă mă întrebi pe mine, eu mi-aș dori să rămân aici până în ultima zi a carierei mele fotbalistice, dar nu pot să vă spune mai multe, asta nu depinde de mine. Depinde ce vrea clubul, nu ce vreau eu. În acest moment, eu nu mă văd jucând împotriva lui Liverpool. M-ar întrista asta.

E greu, nu vreau să vorbesc despre asta, dar chiar m-ar întrista un astfel de scenariu. Acum, nu mă văd jucând împotriva lui Liverpool, dar haideți să vedem ce se va întâmpla în viitor.", a afirmat Salah, pentru Sky Sports News.

Egipteanul a terminat pe locul 7 în gala Balonului de Aur, iar mulți au contestat clasamentul.

Jurgen Klopp a transmis că Mohamed Salah merita ”fără îndoială” să ocupe o poziție mai sus în ierarhie, deși egipteanul, cu poziția a șaptea, i-a devansat pe Neymar, Kylian Mbappe sau Kevin De Bruyne.

”Am fost surprins să văd pe ce poziție a fost Salah, sincer să fiu. Este Balonul de Aur, jurnaliștii votează, e votul vostru. Dacă voi credeți că ar fi trebuit să termine mai sus, atunci ar trebui să vă convingeți colegii.

Mereu poți să-i dai Balonul de Aur lui Messi pentru cariera pe care a avut-o, dar, dacă nu i-l dai acum lui Lewandowski, o să fie dificil să-i mai dai altădată. Și, da, Mo ar fi trebuit să fie mult mai sus, fără îndoială”, a spus Jurgen Klopp, în cadrul unei conferințe de presă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: