image
Sursa foto: fmf.md

Au fost desemnați cei mai buni fotbaliști ai anului în Moldova

Fundașul Oleg Reabciuk a fost desemnat, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bun fotbalist al Moldovei. În 2021 jucătorul de 23 de ani a reușit să devină campion al Greciei, cu Olympiakos.

Oleg Reabciuk, originar din Ialoveni, este discipolul academiei clubului FC Porto. Are 31 de meciuri pentru Naționala Moldovei. În cariera sa, a mai jucat la formația Paços Ferreira Portugalia. La Olympiacos s-a transferat la începutul acestui an. În campionatul Greciei el a jucat 35 de meciuri. În sezonul trecut, a devenit campion al Greciei, Olympiacos.

Sheriff a câștigat cele mai multe premii: Georgios Athanasiadis (portarul anului), Cristiano da Silva Leite (fundaș), Sebastien Thill (mijlocaș) și Yuriy Vernydub (antrenor). Cel mai bun atacant a fost desemnat Vladimir Ambros de la Petrocub.

Cel mai bun arbitru a fost ales Dumitru Muntean, iar cea mai bună jucătoare a devenit pentru al doilea an consecutiv Natalia Munteanu. Cea mai titrată fotbalistă din Moldova are 28 de ani și evoluează la formația Dinamo Minsk, după ce anterior a mai activat cinci ani la Dnepr Mogilev și Neman Grodno.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: