image
Sursa foto: KoronaPay

Transferuri de bani în Moldova din Europa şi alte ţări: uşor şi sigur

Transferurile internaţionale rapide sunt unul dintre cele mai populare servicii printre cei ale căror rude lucrează în străinătate şi îşi întreţin familiile rămase acasă. Datorită aplicaţiei mobile KoronaPay puteţi efectua transferuri băneşti din Europa în Moldova cu uşurinţă şi în mod avantajos.

KoronaPay – este un proiect european al binecunoscutei companii "Zolotaya Korona", care activează pe piaţă din 2003 şi a devenit lider în mai multe ţări din CSI. Aplicaţia KoronaPay are peste 10 milioane de utilizatori la nivel mondial, inclusiv în Europa, unde serviciul dispune de toate licenţele necesare. Sistemul procesează mai mult de 100 de mii de tranzacţii pe zi. Ratingul aplicaţiei în Trustpilot, GooglePlay şi AppStore 4.6-4.8.

Cum funcţionează?

Pentru a primi transferuri băneşti din Europa şi din alte ţări în Moldova, trebuie să instalaţi aplicaţia KoronaPay pe telefonul prevăzut cu un număr de telefon moldovenesc (+373). Imediat ce aplicaţia vă notifică despre un transfer primit, destinatarul are două opţiuni: să retragă banii în numerar la unul dintre punctele de eliberare a banilor (de exemplu, prin intermediul unei bănci partenere KoronaPay) sau să transfere suma pe cardul bancar în lei moldoveneşti la un curs de schimb avantajos, modalitate foarte comodă.

Beneficii şi avantaje

KoronaPay oferă mai multe beneficii şi avantaje!

În primul rând, în cazul transferurilor în valută, marja de schimb KoronaPay este minimă, astfel încât rata de schimb este întotdeauna avantajoasă.

Interfaţa aplicaţiei este foarte simplă şi comodă; procesul de trimitere şi primire a banilor se face doar prin câteva clicuri, iar transferul este procesat instantaneu.

Utilizatorul poate efectua transferuri băneşti în valoare totală de 1000 de euro în orice ţară europeană într-o perioadă de trei luni, fără a-şi confirma identitatea.

Transferul poate fi primit în numerar. KoronaPay are peste 50 de mii de puncte de eliberare a banilor în zeci de ţări. De asemenea, destinatarii din Moldova pot transfera imediat banii pe card prin intermediul aplicaţiei.

În plus, transferurile băneşti cu KoronaPay sunt sigure: compania este reglementată de autorităţile de reglementare financiară, cooperează îndeaproape cu sistemul internaţional de plăţi VISA şi este membru principal al sistemului internaţional de plăţi Mastercard.

KoronaPay este cel mai bun mod de a transfera bani din Europa şi din alte ţări către Moldova. Descarcă aplicaţia chiar acum de pe AppStore sau GooglePlayMarket şi convinge-te singur!

În conformitate cu Termenii şi Condiţiile Serviciului Clienţi publicate pe pagina web www.koronapay.com, serviciul transferuri băneşti pe teritoriul statelor din Spaţiul Economic European este furnizat de KoronaPay Europe Limited, licenţa EMI nr. 115.1.3.30, emisă de Banca Centrală a Ciprului, număr de înregistrare al societăţii HE 375955.

Serviciul de primire a remitenţelor în Republica Moldova este oferit de Organizația Națională Necomercială «Centrul de Plăți» (LLC), licenţa Băncii Centrale a Federaţiei Ruse № 3166-К din 14.04.2014 (or. Novosibirsk, str. Kirov 86, OGRN:1025400002968). Transferurile pot fi primite pe cardurile Visa sau Mastercard (Maestro) emise de băncile din Republica Moldova, moneda de creditare a transferurilor pe card fiind leul moldovenesc. Rata de convertire a valutei este stabilită de Organizația Națională Necomercială «Centrul de Plăți» (LLC) la momentul când destinatarul doreşte să crediteze transferul pe card. Pentru o listă completă a băncilor partenere care oferă serviciul de eliberare a transferurilor pe teritoriul Republicii Moldova, vizitaţi www.koronapay.com). Logo-ul GooglePlay şi GooglePlay sunt mărci comerciale ale Google LLC. AppStore şi Apple sunt mărci comerciale ale AppleInc.

Noutăţile partenerilor

comentarii: