image
Sursa foto: Instagram

Neymar a fost făcut praf în direct, chiar în Brazilia! Ultima escapadă, motivul pentru care și-a enervat conaționalii

Neymar (29 de ani) nu reușește să rămână în afara controverselor nici măcar în țara sa natală.

Deși este idolul atâtor copii brazilieni, decarul de pe Parc des Princes este des criticat pentru viața sa extrasportivă, considerată factorul principal pentru care nu reușește să revină la forma arătată acum câțiva ani în tricoul Barcelonei.

În ultimii ani, Neymar a fost acuzat că ratează intenționat meciuri ale lui PSG pentru a merge la petreceri. Recent, superstarul sud-american a fost acuzat de acest lucru și în cazul unui meci al Braziliei, derby-ul cu eterna rivală, Argentina.

Miercurea trecută, fotbalistul a fost integralist în meciul contra Columbiei, dar apoi nici măcar nu a prins lotul pentru "Superclasico de las Americas".

Într-o emisiune din Brazilia, cunoscutul realizator de emisiuni Neto l-a criticat aspru pe jucător. În opinia sa, Neymar a ratat intenționat meciul cu Argentina pentru a putea petrece liniștit în weekend-ul dinaintea lui.

"Neymar are dureri la mușchiul abductor. Dar poți să joci dacă doar te doare mușchiul. Și eu am avut probleme și am putut juca. Neymar avea dreptul să părăsească lotul dacă era vorba de o zi liberă, dar el avea meci marți contra Argentinei. A avut liber sâmbătă și duminică, iar el vine luni și zice că îl doare mușchiul abductor? Primul lucru pe care ar fi trebuit să-l facă era să pună gheață, i-ar fi trecut.

Dar ce a făcut Neymar? A mers noaptea într-un club unde merg toți oamenii faimoși. El este jucătorul care reprezintă Brazilia. De ce l-a durut piciorul înainte de meciul cu Argentina? E impresionant cum a dansat ca un cowboy după meci (n.r. partida cu Columbia). Oricine ar fi avut dureri la mușchiul abductor n-ar fi putut dansa în felul acela", a tunat moderatorul, conform AS.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: