image
Sursa foto: Global Store

Global Store – împreună pentru planetă!

Pe data de 13 noiembrie 2021, când ceața acoperea jumătate din priveliștea municipiului Chișinău, echipa Global Store, împreună cu Directorul General, domnul Victor Cepoi, era deja în Parcul „La Izvor” alăturându-se Campaniei naționale de înverzire a planetei cu genericul „Plantează-ți viitorul”.

La propunerea autorităților locale, compania Global Store s-a mobilizat rapid, susținând acest proiect prin sădirea propriu-zisă a pomilor. Prin urmare, într-o singură zi au fost plantați peste 200 de pomi.

Pentru ca materialul forestier să se prindă, în ajutorul participanților la campanie au fost inginerii de la Agenția „Moldsilva”, care au fost adevărați ghizi în alegerea puieților în dependență de calitatea solului și au dat și alte sfaturi de folos.

„Este extrem de necesară conștientizarea responsabilității societății pentru starea în care se va afla natura peste câțiva ani, iar fiecare din noi trebuie să întreprindă măsuri pentru asigurarea longevității planetei”, a subliniat domnul Victor Cepoi, Directorul General „Global Store”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: