image
Sursa foto: jurnal.md

Municipalitatea a beneficiat de o autospecială pentru deszăpezire, donație oferită de orașul Viena

Primăria Municipiului Chișinău informează că a recepționat o autospecială pentru deszăpezire, care a fost donată municipalități de către administrația orașului Viena, din Austria.

La eveniment a participat Primarul general, Ion Ceban, ambasadoarea Austriei la Chișinău, Stella Avallone și directorul interimar al Î.M. „Exdrupo”, Sergiu Tomiță.

Autospeciala pentru deszăpezire și întreținerea drumurilor este de model „MAN”, anul fabricației 2018. Mașina a fost oferită cu titlu gratuit municipiului Chișinău în cadrul Programului de ajutor umanitar. Ion Ceban a mulțumit ambasadoarei pentru gestul oferit de administrația Vienei, cu care municipalitatea a stabilit relații bune de colaborare în această perioadă.

În context, primarul a anunțat că în curând Î.M. „EXDRUPO” va fi completată cu autospeciale noi, în acest scop fiind prevăzuți bani în buget și fiind deja anunțată licitația.

Ambasadoarea Austriei la Chișinău, Stella Avallone, a menționat că Viena va continua să susțină Chișinăul în diverse proiecte, inclusiv în domeniul ocrotirii sănătății.

Amintim că, acum un an, municipalitatea a mai primit autospeciale pentru deszăpezire și întreținerea străzilor sub formă de donație, 5 unități, din partea administrației orașului Moscova.

Noutăţile partenerilor

comentarii: