image
Sursa foto: 7777.md

Naționala jurnaliştilor sportivi din Republica Moldova a câștigat un nou turneu internaţional de fotbal

Naționala jurnaliştilor sportivi din Republica Moldova a câștigat un nou turneu internaţional de fotbal. După victoriile de la Sharm El-Sheikh (Egipt) şi Druskininkai (Lituania), cronicarii au triumfat și la Media Cup Tbilisi 2021, găzduit de capitala Georgiei.

Este al doilea an la rând când partenerul general - singurul site autorizat de pariuri din Moldova - face posibilă deplasarea echipei jurnaliștilor moldoveni.

Președintele Asociației Presei Sportive din Moldova, Eduard Ciobanu, a ținut să mulțumească celor care susțin activitatea APSM.

”Doar împreună putem fi o forță. La Tbilisi am demonstrat un fotbal de calitate și am promovat imaginea ţării noastre. În acest context, vreau să-mi exprim tot respectul și recunoștința pentru cei care susțin activitatea APSM, inclusiv a echipei de fotbal creată de asociație, care are în palmares nenumărate trofee internaționale, obținute pe parcursul ultimilor 10 ani”, a declarat Eduard Ciobanu, preşedintele APSM.

Directorul NGM Company, Plamen Milanov, care administrează portalul, a subliniat că anul 2021 a fost unul excepțional pe plan sportiv, iar susținerea sportivilor este o prioritate de importanță națională.

„Evenimentele din acest an, când sportivii moldoveni au obținut rezultate marcante la olimpiadă, la campionate mondiale și europene, confirmă că Republica Moldova are tineri talentați și, antrenori cu experiență. (...) Ne bucură că jurnaliștii moldoveni nu doar sunt cronicarii succeselor și a luptelor sportive, dar și practică sportul, urcând permanent pe podiumul de premiere”, a declarat Plamen Milanov, directorul NGM Company, care administrează portalul.

Amintim că pe data de 29 octombrie 2021 jurnaliștii din RM, printre care și Alexandru Fosa, de la Jurnal TV au ieșit învingători la Turneul de minifotbal de la Tbilisi.

Naționala jurnaliştilor sportiviNaționala jurnaliştilor sportivi
Naționala jurnaliştilor sportiviNaționala jurnaliştilor sportivi
Naționala jurnaliştilor sportiviNaționala jurnaliştilor sportivi
Naționala jurnaliştilor sportiviNaționala jurnaliştilor sportivi

Noutăţile partenerilor

comentarii: