image
Sursa foto: captură video

VIDEO // Razii speciale în trafic: Peste 130 de automobile, verificate de Poliția Capitalei

Oamenii legii au efectuat verificări la firmele de Taxi, cât și la unitățile de transport a altor întreprinderi municipale, înainte de ieșirea pe străzile capitalei și în traficul rutier.

Pe parcursul unei săptămâni, polițiștii au supus verificării circa 134 de unități de transport înainte de ieșirea pe străzile capitalei, cât și au organizat razii speciale în trafic.

Au fost depistate 68 de contravenții cum ar fi: defecte tehnice în sistemul de frânare sau în mecanismul de direcţie, în dispozitivele de iluminare ori de semnalizare, exploatarea vehiculelor reutilate fără autorizaţia de rigoare, amplasarea neautorizată pe vehicule a publicităţii.

În privința a 49 de conducători care au admis astfel de încălcări au fost întocmite procese verbale, iar în privința persoanelor cu funcție de răspundere au fost întocmite patru procese verbale pentru admiterea ieșirii la rută a unităților de transport cu încălcări, totodată au fost ridicate 10 plăcuțe de înmatriculare.

De asemenea, în traficul rutier au fost depistați nouă conducători auto, cărora, în timpul transportării călătorilor, le lipseau masca de protecție, astfel fiind încălcate măsurile de siguranță care sunt impuse de către autorități întru neadmiterea răspândirii virusului COVID-19.

Șoferilor le-au fost întocmite procese verbale.

politiacapitalei.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: