image
Sursa foto: netflix.com

Ce filme au îndrăgit la nebunie moldovenii în această toamnă

De când a izbucnit pandemia, ne-am pomenit prinși în case și acest lucru ne-a motivat să căutăm conținut cinematografic de calitate, pe care să-l vizionăm alături de cei dragi. Și pentru că mecanismele internetului au permis echipei de specialiști de marketing de la SEOLITTE să observe care sunt cele mai căutate filme ale acestei toamne, care au fost pe gustul moldovenilor, și care prezintă tendințe constante de crește, au decis să ți le divulge. Cine știe, poate te inspiră să le vezi în weekend sau în serile petrecute cu iubita, soțul sau cel mai bun prieten.

1. „Squid Game” - fenomenul sud-coreean care a spart gura târgului

Squid GameSquid Game

Deschide această listă renumitul, scandalosul, fulminantul serial „Squid Game”, o producție sud - coreeană care câștigă topurile cinefile cu o viteză de supernovă. Se pare că am devenit din ce în ce mai dornici de violență, pentru că altfel este inexplicabilă această avidă pasiune pentru subiecte de-a dreptul terifiante. Apropo, un șir de state printre care Federația Rusă și Elveția cer verificarea gradului de pericol pe care acest film îl poate prezenta pentru psihicul copiilor și al adolescenților. Acest lucru este motivat nu doar de violența extremă pe care pelicula o exploatează, cât mai ales de faptul că există deja mai multe tentative de a reinterpreta jocul din film în realitate. Până unde poate ajunge interesul publicului?

2. „Великолепный век” - îmbinarea de cuvinte care provoacă extazul multor femei din Moldova

SuleymanSuleyman

Probabil că aproape toate femeile din Moldova au văzut sau au auzit de serialul „Suleyman Magnificul”, pe care cinefilele de la noi îl savurează în dublaj rus. Serialul reprezintă o reinterpretare a poveștii marelui Suleyman și a iubirii sale, Sultana Hurrem. Fiind foarte explicit prin conținut, ilustrativ și reflectând de minune acele vremuri, filmul este unul romantic și destul de antrenant, date fiind toate conexiunile amoroase și intrigile acelor vremuri.

3. „Американский пирог” - amintiri din… adolescență

American PieAmerican Pie

Se pare că moldovenii sunt tot mai nostalgici și încă mai caută acest film pe internet. Să fie oare pentru că e o comedie foarte amuzantă, care îi scapă de plictiseală? Cert e că filmul revine în trendurile căutărilor și câștigă teren în fața produselor cinefile noi. Vechi, dar bun.

4. „Бумажный дом” - pasiune, adenalină și mulți bani… la care visează moldoveanul

Casa de PapelCasa de Papel

Ori că nu ne lasă istoria cu miliardul, ori că avem nevoie de multă adrenalină, dar „La casa del papel” revine iar în trend. Producția este deja la al cincilea sezon și spectatorii continuă să-l tot caute, rezonând cu personajele din film.

Ah da, și pe final nu avem cum să nu menționăm. Se pare că „битва экстрасенсов 22 сезон” le depășește net pe toate cele menționate anterior, căci a cunoscut în ultima lună o creștere cu +3050%. Uimitor, nu? Se pare că moldovenii caută minuni cu disperare.

Tu cu ce filme îți umpli timpul liber?

Noutăţile partenerilor

comentarii: