image
Sursa foto: poză simbol

Horoscop 22 octombrie 2021: Zodia care se ceartă cu apropiații, cuvintele ei sunt gloanțe

Horoscop zilnic 22 octombrie. Ziua de astăzi este destul de tensionată, dat fiind că ne aflăm sub auspiciile unei cuadraturi între Marte, planeta acțiunii, și Pluto, planeta transformărilor. S-ar putea ca toate frustrările, mâniile, nemulțumirile acumulate până acum să izbucnească și să intrăm mai ușir în conflicte cu cei din jur. Atenție la accidente și la conflictele cu autoritățile.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Tendința ta va fi să intri în conflicte cu totți cei din jur, dar cel mai probabil va fi vorba de partenerul de viață sau de un superior. Va fi foarte greu să eviți conflictele și te vei aprinde de la cel mai mic gest sau cuvânt spus de ceilalți. Poți pune punct unor relații și colaborări fără prea multe remușcări, dacă ești călcat pe coadă și nu vei accepta autoritatea nimănui.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Deși este vineri și ar trebui să fie o zi mai detensionată și mai ușoară la locul de muncă, pentru tine va veni cu mult stres și încordare. Fie vin sarcini care te țin peste program, fie te cerți cu colegii din cauza opiniilor diferite sau pentru că tu ai impresia că muncești mai mult ca ceilalți. Încearcă să nu faci dreptate, dacă nu ai acest statut.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Cu cât ai mai multe așteptări de la persoana iubită, cu atât vei fi mai dezamăgit astăzi. Poți trece printr-o adevărată criză sentimentală, dacă nu găsești altceva în viața ta care să te bucure, de exemplu un hobby. Pe de altă parte, acordă mai multă atenție și grijă copiilor, dacă ești părinte, pentru că au mare nevoie de tine.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Dacă până acum ai ținut în tine frustrări și ai preferat să eviți conflictele cu cei dragi, astăzi s-ar putea să izbucnești și să dai naștere unui adevărat război în familie. Unii nativi pot fi prinși la mijloc între părinți și partener și nu vor găsi prea ușor o cale de rezolvare a situației. Poți folosi această energie interioară puternică pentru a face curățenie sau pentru a te dedica unor activități casnice. Atenție la accidentări!

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Dacă ceva nu ai spus și ai reprimat, astăzi nu o să poți să taci și vei spune verde-n față tot ce crezi și tot ce simți. Ești foarte irascibil și agitat și poți da naștere conflictelor cu cei din jur foarte ușor. Va fi greu să le eviți, dar dacă vei ieși la o plimbare sau vei face sport, te-ai mai putea liniști. Cuvintele tale pot fi adevărate gloanțe și vei spune NU fără să stai prea mult pe gânduri.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ai grijă la tendința de a te subestima sau la tendința de a nu-ți da valoarea pe care o meriți. Dacă alții sunt mai apreciați ca tine, s-ar putea ca astăzi să nu mai stai în banca ta și să-ți ceri drepturile. Pe de altă parte, ai grij la tendința de a cheltui prea mult și evită pe cât posibil să intri în jocuri și speculații financiare.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Dat fiind că Marte este în zodia ta, oricât de diplomat ai fi tu și oricât ți-ai dori să fie pace în jurul tău, astăzi vei răbufni la cel mai mic gest sau le cel mai mic comentariu care ți se pare nelalocul lui. Vei fi mai agitat decât de obicei și mai dispus să spui lucrurilor pe nume sau să iei decizii radicale. Atenție la conflictele cu partenerul de viață!

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Până acum ai analizat din umbră anumite situații și persoane, însă astăzi, dat fiind că cei doi guvernatori ai tăi, Marte și Pluto, sunt în careu, vei elimina toate tensiunile interioare acumulate și vei pune punctul pe I acolo unde doare mai tare. Ai grijă să nu pierzi dacă ești prea sincer și să nu îndepărtezi oamenii din jurul tău.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

S-ar putea să te deranjeze atitudinea unor prieteni și să intri în conflicte cu aceștia, mai ales dacă nu te simți apreciat la adevărata valoare. Pot fi și nativi tentați să cheltuie prea mult doar pentru a face parte dintr-un anturaj anume. Pe de altă parte, nu investi prea mulți bani într-un proiect sau în planurile de viitor fără să ai o anume siguranță.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Se conturează o zi foarte tensionată la locul de muncă și s-ar putea să intri în conflicte cu superiorii chiar și din nimicuri. Totuși, vei observa că un astfel de moment tensionat, un moment de criză te va face să acționezi, poate să te afirmi, să prinzi curaj și să ieși în față. Ai grijă doar să nu devii prea impunător și să-ți strici imaginea.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ziua de astăzi te poate agita peste măsură și te poate face să devii mai autoritar dacă trebuie să-ți susții o opinie. Ești foarte sigur pe tine și te detașezi ușor de ceea ce te demotivează. Și de situații din trecut te poți elibera mai ușor acum, dar și de anumite dependențe toxice. Pe de altă parte, poți rezolva situații ce țin de acte și chestiuni legislative.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Ziua de astăzi este destul de agitată pentru tine, mai ales dacă ai de rezolvat situații financiare, ce presupun partaje, obținerea unor drepturi materiale sau credite, potrivit playtech.ro. Poți avea senzația că pierzi bani și bunuri printre degete și te vei lupta să oprești asta. Pe de altă parte, poți scoate la suprafață emoții ascunse, secrete și vei simți să te rupi de tot ceea ce te constrânge, într-un fel sau altul.

Noutăţile partenerilor

comentarii: