image
Sursa foto: jurnal.md

Un bărbat din Strășeni și-a pus capăt zilelor în mașină, inhalând monoxid de carbon; A lăsat un bilețel de adio

Un bărbat din Strășeni, în vârstă de 46 de ani și-a pus capăt zilelor în mașină, inhalând monoxid de carbon de la țeava de eșapament. Bărbatul se plângea că nu are un loc de muncă și era în depresie.

Potrivit poliției, cazul s-a produs la 9 octombrie, ora 12:15. Inspectoratul de poliție din Strășeni a fost sesizat de către medicul de la ambulanță precum că au constatat decesul unui bărbat la domiciliul acestuia din orașul Strășeni.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că fiul bărbatului a ajuns acasă la ora 11:00. Acesta a auzit în curte zgomotul automobilului ce aparținea tatălui său. Apropiindu-se de mașină, și-a văzut părintele pe bancheta din spate. Ușile erau încuiate. Bărbatul nu a reacționat la vorbele și strigătele fiului. Tânărul a spart geamul automobilului, și-a scos tatăl inconștient și a chemat ambulanța.

Poliția a mai stabilit că bărbatul a lăsat un bilețel de adio. Pe suprafața corpului victimei nu au fost descoperite urme de violență. Familia nu a fost niciodată la evidența organelor de drept.

Poliția a inițiat un proces penal în cadrul căruia va stabili toate circumstanțele producerii tragediei.

Noutăţile partenerilor

comentarii: