image
Sursa foto: Getty Images

Ce răsturnare de situație! Mama lui Kylian Mbappe a dezvăluit cu ce echipă negociază atacantul: ”Totul merge bine”

Kylian Mbappe i-a anunțat pe oficialii lui PSG în vară că vrea să plece, însă parizienii au refuzat orice ofertă trimisă de Real Madrid.

Dacă în urmă cu doar două luni starul francez nu lua în calcul să rămână la PSG și, drept urmare, refuza orice discuție cu oficialii clubului pentru o prelungire a înțelegerii a contractului scadent în vara anului 2022, acum lucrurile par că s-au schimbat complet.

Cel puțin asta susține mama lui Kylian Mbappe, Fayza Lamari, fostă handbalistă, potrivit căreia atacantul a început să negocieze prelungirea contractului la Paris.

”Discutăm acum prelungirea contractului cu PSG, iar totul merge bine. Chiar am vorbit cu Leonardo (n.r. directorul sportiv al clubului) luni. După, vedem dacă vom găsi o soluție.

Un lucru este cert, el va da totul să câștige Champions League cu PSG. Kylian trebuie să fie mulțumit. La Kylian, totul se poate schimba peste noapte”, a declarat Fayza Lamari, într-un interviu acordat Le Parisien.

O prelungire a contractului nu ar însemna neapărat că atacantul francez, campion mondial în 2018, va rămâne la PSG și din startul sezonului viitor.

Extinderea înțelegerii ar putea fi efectuată doar pentru ca Mbappe să nu plece gratis la Real Madrid vara viitoare, atunci când contractul îi expiră.

Dacă nu va semna prelungirea, Kylian Mbappe va putea negocia cu orice echipă începând cu 1 ianuarie 2022 și să semneze, din postura de jucător liber de contract un angajament care ar intra în vigoare de la finalul sezonului actual.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: