image
Sursa foto: Getty Images

David Beckham are propria echipă de fotbal, dar caută noi provocări! Fostul mare jucător se implică în Formula 1

Marele Premiu de la Miami din Formula 1 va debuta anul viitor, în luna mai, iar David Beckham va fi implicat în organizarea evenimentului

Tom Garfinkel, cel care se ocupă cu organizarea Marelui Premiu de la Miami, a dezvăluit că David Beckham își dorește să fie implicat în organizarea evenimentului.

Cu toate acestea, Garfinkel nu a spus în ce manieră va fi implicat fostul star de la Manchester United și Real Madrid, actualul președinte al echipei din Major League Soccer, Inter Miami.

”Este o poveste amuzantă. Eu și David avem un prieten comun care m-a sunat și mi-a spus că David vrea să mă cunoască și să se implice în cursa de Formula 1. Am luat cina săptămâna trecută. David este hotărât să vină la eveniment.

Este încântat să vină la Miami pentru cursa de Formula 1. Am primit o mulțime de telefoane din partea a diferite celebrități, prieteni, oameni cu bani care și-au exprimat dorința să vină. Mă aștept la un număr mare de celebrități în public pentru acest eveniment”,.

MP de la Miami se va desfăşura la Miami Gardens, la circa 30 de km nord de emblematica Miami Beach. Circuitul este construit în jurul Hard Rock Stadium, pe care joacă echipa de fotbal american Miami Dolphins (al cărei conducător, Tom Garfinkel, este promotorul acestui MP) şi unde are loc Openul de tenis de la Miami.

SUA găzduiesc deja din 2012 un Mare Premiu în oraşul texan Austin (pe 24 octombrie în acest an), însă F1 încearcă să se dezvolte mai mult în ţara unde IndyCar şi NASCAR sunt la putere în domeniul curselor auto.

Miami va fi astfel a unsprezecea destinaţie care va găzdui F1 în această ţară, după Riverside, Sebring, Watkins Glen, Long Beach, Las Vegas, Detroit, Dallas, Phoenix, Indianapolis şi Austin.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: