image
Sursa foto: Jurnal.md // Nadejda Roscovanu

„Femeile Moldovei”, la Jurnal TV: Aflați poveștile femeilor care continuă să uimească prin felul de a schimba stereotipurile

Femeile continuă să uimească prin curaj, voință și dorința de a schimba stereotipurile. În spatele fiecărei femei puternice există o istorie, fie că și-a dorit să fie profesoară, dar a devenit prima femeie instructor auto din Republica Moldova, fie că de aproximativ 44 de ani ocrotește tocmai 350 de hectare de pădure în Hârjauca.

Vorbim despre protagonistele proiectului „Femeile Moldovei”, la Jurnal TV, unde puteți descoperi poveștile femeilor care din dascăli au devenit șefi de pușcărie, femei care muncesc ca șofer de troleibuz sau care asigură securitatea țării, femei care au schimbat halatul de medic pe uniforma roșie de la SMURD.

Din reportajele realizate în cadrul proiectului „Femeile Moldovei” puteți vedea că atunci când femeile sunt împuternicite să își atingă potențialul maxim, de acest lucru beneficiază în mod direct familiile lor, comunitățile lor și țara lor.

Reportajele de la Jurnal TV accentuează egalitatea de gen și emanciparea fetelor și femeilor.

În același timp, reportajele urmăresc crearea unor experiențe emoționale pentru telespectatori pentru a spori cunoștințele și a schimba atitudinile despre importanța rolurilor echitabile și incluzive pentru femei, inclusiv poziții de conducere.

Poveștile acestora sunt relatate la Jurnal TV cu susținerea Ambasadei Canadei în Moldova, România și Bulgaria și Canada Fund for Local Initiatives (CFLI).

Vedeți aici o serie de reportaje din cadrul proiectului.

jurnal.mdjurnal.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: