image
Sursa foto: Profimedia

Kylian Mbappe, uimit de declaraţiile preşedintelui de la PSG! ”Când am auzit asta, m-am înecat în faţa televizorului!”

Mbappe a fost aproape vara trecută de Real Madrid, dar mutarea nu s-a concretizat.

În iarnă, francezul va avea posibilitatea de a negocia cu orice echipă, deoarece înţelegerea lui va expira la finalul sezonului. Starul de la Paris a oferit recent un interviu mai amplu în Franţa în care a vorbit despre transferul ratat la Real Madrid. Campionul mondial a fost uimit de declaraţiile preşedintelui lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, care a garantat că Mbappe nu va pleca niciodată gratis la club. De asemenea, el a recunoscut pentru prima dată că va pleca de la PSG, la finalul acestui sezon.

”Prima dată m-am speriat când l-am auzit pe preşedinte că a spus 'Nu va pleca niciodată pe gratis'. Când am auzit asta, m-am înecat în faţa televizorului! Mi-am spus: 'Ok, ce se întâmplă aici?'. De asta nu am vrut să am o reacţie la cald, pentru că atunci când am auzit asta mi-am spus 'Oh la la!'.

Am cerut să plec de la PSG, pentru că, din momentul în care nu mi-am mai dorit prelungirea, am vrut ca clubul să obţină o sumă în schimbul meu, astfel încât să poată aduce un înlocuitor de calitate. Acest club mi-a dăruit multe, am fost mereu fericit în cei 4 ani petrecuţi aici şi încă sunt.

Le-am transmis celor din club din timp faptul că nu mai rămân, pentru ca ei să aibă timp să reacţioneze. Am vrut ca totă lumea să aibă de câştigat din această afacere, să ne strângem mâinile, dar, le-am spus, de asemenea, că dacă îşi doresc ca eu să rămân, atunci o voi face”, a declarat Kylian Mbappe, pentru RMC Sport.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: