image
Sursa foto: Getty Images

Gluma serii după Real Madrid - Sheriff Tiraspol 1-2: ”Voi numiți rezultatul ăsta un șoc? Slăbuț”

Sheriff Tiraspol și-a continuat parcursul perfect în grupele Champions League și a produs cea mai mare surpriză a sezonului de până acum, 2-1 cu Real, chiar la Madrid.

Campioana Moldovei, aflată la prima participare în grupele Ligii Campionilor, a ajuns la două victorii din tot atâtea posibile, după ce a învinsese și Șahtior Donețk la debut, cu 2-0.

Procentajul perfect al celor de la Sheriff Tiraspol în cea mai importantă competiție intercluburi din Europa a dus la gluma serii, făcută de statisticianul Duncan Alexander, de la Opta.

”Real Madrid a ajuns acum la 61 de meciuri pierdute în Champions League, Sheriff a câștigat toate meciurile pe care le-a jucat în Champions League, voi numiți rezultatul ăsta un șoc? Slăbuț”, a scris, pe Twitter, Duncan Alexander.

Sheriff Tiraspol a devenit, după victoria cu Real Madrid, liderul grupei D din Champions League, cu șase puncte și golaveraj 4-1 după două etape. Real Madrid ocupă locul secund, cu trei puncte, în timp ce Inter și Șahtior, care au remizat marți în Ucraina, au câte un punct.

Noutăţile partenerilor

comentarii: