/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Elon Musk l-a depășit pe Jeff Bezos și a devenit cel mai bogat om din lume. Ce va face acesta pentru a sărbători evenimentul

missing
29 septembrie 2021, ora 16:25

Elon Musk l-a depășit pe Jeff Bezos și a devenit cel mai bogat om din lume. Ca să nu uite momentul, acesta îi va trimite o medalie de argint și o statuie gigantică a cifrei 2, informează digi24.

Lupta pentru locul întâi a fost acerbă între fondatorul Amazon Jeff Bezos și Elon Musk, însă luni, 27 septembrie, antreprenorul Tesla și SpaceX a devenit cel mai bogat din lume și a treia persoană din istorie care are o avere de peste 200 de miliarde de dolari.

Potrivit Forbes, Musk intenționează să-i trimită rivalului său un memento sub forma unei medalii de argint și a unei statui cu cifra 2.

„Îi trimit lui Jeffrey B. o statuie gigantică a cifrei „2”, împreună cu o medalie de argint”, a scris Musk într-un e-mail pentru Forbes.

Bezos a fost de fapt primul care a ajuns la o avere de 200 miliarde dolari în august 2020, fiind urmat de Bernard Arnault, proprietarul LVMH LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, mai recent.

Elon Musk l-a devansat pe Bezos, cu care și-a disputat primul loc de câteva ori de-a lungul timpului. Rivalitatea celor doi depășește sfera financiară și de-a lungul timpului aceștia s-au criticat reciproc pentru diverse strategii de afaceri sau inițiative.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram