image
Sursa foto: captură video

VIDEO // Momentul în care două femei din capitală fură din buzunarul unui bărbat portomenul cu 18 100 de lei

Două femei cu vârstele de 37 și respectiv 50 de ani, originare din capitală, au fost reținute de oamenii legii pentru comiterea unei pungășii.

Cazul a avut la data de 19 august, în timp ce partea vătămată, un bărbat în vârstă de 50 de ani, făcea cumpărături în complexul comercial amplasat pe strada Valea Bâcului, de el s-au apropiat două femei și profitând de faptul că acesta este concentrat la cumpărături, din buzunar i-au sustras portmoneul în care se aflau mijloace bănești în sumă de 18 100 de lei, după care cu bunul sustras au părăsit complexul comercial.

Acțiunile suspectelor au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Suspectele în comiterea infracțiunii au fost reținute și escortate la IP Botanica, pentru documentare. În cadrul acțiunilor procesual penale acestea și-au recunoscut vina.

Totodată este de menționat că acestea nu sunt la prima abatere fiind judecate pentru infracțiuni analogice.

Femeile sunt cercetate penal în stare de libertate pentru Pungășie, faptă care conform legislației penale în vigoare, se pedepseşte cu amendă în mărime de până la 42 500 de lei , muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

IP Botanica

Noutăţile partenerilor

comentarii: