image
Sursa foto: Getty Images

Aflat pe lista de transferuri a Barcelonei, un puști de 17 ani surprinde prin modestia afișată: ”Nu sunt încă la acel nivel”

FC Barcelona își pregătește cu grijă viitorul! După transferurile lui Yusuf Demir (18 ani) și Emre Demir (17 ani), gruparea catalană a pus ochii pe un alt tânăr promițător.

Urmărit și de PSG, Williot Swedberg (17 ani), jucătorul suedezilor de la Hammarby, a intrat pe radarul Barcelonei. Mijlocașul central de 1,85 m și-a petrecut primii ani de viață în Spania, iar formația pe care o susține din La Liga este Valencia, însă recunoaște că i-ar fi greu să refuze un transfer la clubul catalan dacă va veni o ofertă concretă

”Barcelona nu este orice club. Nu aș refuza, chiar dacă Valencia este echipa mea preferată din Spania, dar încă nu sunt la acel nivel”, a declarat tânărul fotbalist nordic, citat de Mundo Deportivo.

16 meciuri, 2 goluri și 2 pase decisive sunt cifrele lui Williot Swedberg la prima echipă a lui Hammarby.

”Este măgulitor dacă este așa. Williot a trăit în Spania și vorbește spaniola, așa că ar fi foarte special în acest caz. Dar nu cred că Williot se gândește la asta chiar acum, este aici și se concentrează asupra lucrurilor corecte”, a punctat tatăl lui Swedberg, Hasse Eskilsson.

Se pare că Hammarby nu ar dori să-l lase pe Swedberg să plece în următoarea perioadă, jucător sub contract până în iunie 2024, dar dacă tânărul va continua să aibă aceleași prestații încântătoare, suedezilor le va fi greu să împotrivească avalanșelor de oferte ce vor veni pe adresa clubului, din partea granzilor Europei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: