/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

O nouă ședință de judecată în cazul lui Ulanov a fost amânată. Apărarea a cerut recuzarea noului judecător-raportor Ion Morozan

missing
26 septembrie 2021, ora 15:55

O nouă ședință de judecată în procesul în care este vizat deputatul Partidului Politic „ȘOR” Denis Ulanov care urma să aibă loc miercuri, 22 septembrie, la Judecătoria Chișinău, sediu Buiucani, a fost amânată după ce partea apărării a cerut recuzarea noului judecător-raportor, Ion Morozan, cererea în acest sens fiind admisă, scrie zdg.md.

Dosarul a ajuns în procedura magistratului Morozan după ce la prima ședință de judecată în cazul lui Ulanov, în care este bănuit de „escrocherie”, întregul complet de judecători căruia i-a fost repartizată cauza a înaintat declarație de abținere de la examinarea dosarului, aceasta fiind acceptată.

O altă ședință de judecată în procesul în care este vizat deputatul Partidului Politic „ȘOR” Denis Ulanov care a fost programată pentru luni, 13 septembrie, la Judecătoria Chișinău, sediu Buiucani, a fost amânată, întrucât, atunci, magistrata Angela Catană, care face parte din completul de judecători care examinează cauza, se afla în concediu medical.

Prima ședință de judecată în procesul în care este vizat deputatul Partidului Politic „ȘOR” Denis Ulanov s-a desfășurat la 9 august. Atunci, ședința s-a încheiat în câteva minute de la începere, întrucât Completul de judecată căruia i-a fost repartizată cauza spre examinare a înaintat declarație de abținere de la examinarea acestei cauze penale, cererea în acest sens fiind aprobată. Judecătorul responsabil de caz era Eugeniu Beșelea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram